Skip to main content

Always be my baby contest

Nk update blog pasal kenduri kawin adik aku..tp gambar tak trasnfer lagi..aku layan contest la.. terserempak contest ni kat blog Jard. Ehehehe..Contest yg sempoi ni telah dianjurkan oleh Cik Azfar a.k.a Miz Teru2 Bozu. Ada byk sebenarnya gambar aku ngan baby2 ni..sbb aku kan mmg suka budak. Tp sebab nk satu je..hmm hmm..setelah dipilih2 direnung2..aku nk letak gambar ni;


Awww~~~ come on la~~~ Jantan cium buat peeee woiiii~~~~

Gambar dengan Muhamad Najmi yg diambik oleh kawan aku.Ni je sekali jumpa Najmi. Tk jumpa lagi lepas tu..asik buzy balik kmpung almost setiap weekend utk kenduri kendara. Nnt ada masa Baba jumpa lagi ye najmi...owkh..aku la godfather budak ni..errr..mcm dh 4 org je aku lantik diri sendiri sbg godfather..ahahaha.

Alang2..aku nk letak la gambar godson aku yg lain..ahaha..gambar yg bawah ni saja2 tau cik Azfar..Jgn disqualified plak..tp kalau nk dijadikan pemenang plak gambar2 bawah ni apa salahnya..ekekeke. Tp yg utk official contest dengan syarat sekeping adalah di atas itu yeee..

Flying with mee

Ini Godson sulung aku nih..ekekeke..Zaffar...Dada rindu banget wohhh..sama kamuuuu~~~.


Ni Godson kedua aku...Fahim. Anak kawan baik aku...Hehehe..pn rindu banget deh sama kamuuu...takde plak gambar ngan Fahim..Kena amek ni nnt



Ni Godson ketiga gue...Namanya Rayyan. Nk tgok gambar dia lagi leh la ke blog ibu beliau.. Dada tak jumpa lagi sama Rayyan..try la weekend ni kalau tak balik kampung..asek bz balik kampung je stat Rayyan lahir..

Haaa..si Najmi tu gambar first, godson keempat gue..hehehee..ada 4 dh sume..yeahhh..Ni official kot..ke ada ibu bapa yg tak ngaku aku godfather kacak caring anak mereka??ahahahaha!!! Kalau jadi pape kat korang..dh takde sapa nk jaga diorg..wasiatla kat aku ye..=]

Ahh..rindunya kat diorg sumee~~~~

Comments

green said…
alololo..bdak kecik mmg comel..


bkn ko.

:P
Jard The Great said…
ahahaha... chumel lak gmbr pertama....
HEMY said…
tapi aku kecik gak greenn...

ekeke..mekaceyy jard
Ouh.. Suweet lak nengok gambor tuh.. Hehehe.. Baby tu laa yg suweet.. Ahaks.. ;)
Hasnor said…
hahaha...waahhh tau x pe...godfather x lawat2 lg rayyan nih..
moment said…
kiss smpi nmpk urat leher tu.. bersungguh betul ko.. hahah
lumut said…
pergh..comelnye kau ngan budak kecik tuh..maksud aku gaya kau amik gamba tuh.
kang tkot org igt aku nak mengayat.haha
niesz said…
comey2 nyer..geram!geram!
Bardboo said…
ler, gmbr ngn anak sendiri bile plak?
HEMY said…
Farhana : =p

Hasnor ; hmph..tu la pasal...

moment : eekekeke..love yg betul2 ikhlas tu namanya

lumut : mekasey

niesz : jgn geram ngan aku sudah

bardd : yg tu kalu..kena produce dulu...ahahaha
Pocket said…
waah, pocket pun buleh buat jgak nii!
tp nak amik baby besor buleh tak?
(keluar tajuk trus hahahahah)

suka gambo first :D
zella y said…
wah...cantik gmbar yg first tu...
sifat bapa penyayang... =p
lagenda said…
Salam Ziarah......

Comelnya baby tu apa pun thank kerana menziarahi blog saya k
Syah Shah said…
somel-somel anak-anak itu suma... Heheheheheh :D :D

Aihhh... Aritu kata gelar diri Abi.. Nih Baba la, Dada laa... Mane satu nih weiii?? Kang kompius kang... Har har har har har :P :P
Unknown said…
da tiba masa utk ko jadi bapak...
HEMY said…
Pocket : contest tu biar aku yg buat pocket..ko join nnt..ahahaha

Zella : blushing*****

lagenda : heee=]

SyahShah : tgh tggu baby tu sendiri nk pggl aku apa..haaa

~0~ : yeahh..mmg pn
Anonymous said…
comei-comeinya, especially gambar yang first tu... moga berjaya :)

(mak su)
heee.. so cute! bape umur budak kecik tuh?

hehehe..

btw, thanx 4 joinin! =)
ada said…
comel nye.....


.

.


.


godson.. bukan godfather.. hahahaha

Popular posts from this blog

VADS Berhad - Streamyx call center Reunionn

God!! My colleague has just received an email warning all of the respective employee to not storing any files, pictures or mp3 which are clearly not related to our work in the computer. Eventhough I didn't get the email, for precaution, I just upload all these images and write an entry bout it..ehehe..And these pics already got rid of the C drive..kiki Hmm..Actually this very reunion was held on 19th of June. Since there were a lot more special ocasion this month..ex:my anniv..ehehe..so this event report has been on hold till this very day..nga nga!! The reunion are for the guys that used and still working at streamyx call center and most of them are/were the splitters..It was held at 24hrs MCD near IKEA. Left pic : Me..just about the kicked off from my friend's house..the style of the day..haha.. right pic : Asmah. The one decided to invite all of us out of sudden due to rindu banget sama kami smpi nanis2..comey la semah..hehe=p Me taking the pic. From left clockwise ; Semah,

Ikat bini kamu, anak perempuan kamu pada tiang yang paling kukuh!!!

Received a parcel when I was at my parents' house. A small book of the detail translation of surah Al-Kahfi. Thanks to PPZ (Pusat Pungutan Zakat) for the yearly gift. And a beneficial one of course. My math teacher once told us before she started our math class about how the first ten verse could save you from Dajal's lure and seduction. Akan tiba waktu Dajal bermaharajalela di penghujung dunia menawarkan segala macam kemewahan dan kehendak yang sukar untuk ditolak. Dan bilamana kita tunduk pada hebatnya Dajal memenuhi permintaan kita, maka neraka lah jawabnya. Maka ikatlah anak-anak perempuan kamu, isteri dan ibu kamu di tiang yang paling utuh dan kuat dalam rumah kamu dengan kemas kerana apabila Dajal menghentakkan kakinya ke bumi, seluruh kaum wanita akan berlari-lari mendapatkan Dajal meninggalkan segala-galanya. Akan dicampak anak yang sedang didokong, suami mereka untuk Dajal. Meraung2 lah mereka diikat pada tiang. Tapi jangan pula kamu kasihankan mereka dan membuka ika

R itu menakutkan untuk si pelat seperti aku

It's a weekend accompanied by my beloved wife. Balik kampung, spending the weekend at my parents' house. Sambil tolong-tolong mak masak, banyak gak benda yang disembangkan. Antaranya kisah-kisau h masa aku kecik dulu..Mak dok citer la perangai budak2 aku kat wife ku. Huhuhu~~~ Antara yang mak citer, hal masa aku kecik yang pelat. Haa...dulu aku pelat nak sebut huruf R. Memang jadi huruf L yang tebal la bila nak cuba buat huruf R tu. Makcik2 aku selalu gak ajar aku nak sebut R. " Camni, RRRRRRRRrrrrrr~~~~~~ ", sambil tunjukkan lidah yang bergetar-getar. " Ooo..ok..ALELELELELELELE~~~~ ", aku cuba ikut getaran R tadi, tapi nyata bunyi yg kuar tetap huruf L...jadi ALE sebutannya..tapi bergetar. Korang bayangkan dan buat la sendiri. Ada sekali tu mak guna petua guna daun lalang untuk lurut atas lidah tu. Perghhh!!!~~~ jangan harap le beb!! Aku cabut awal-awal dah sebelum mak aku sempat naik umah. huhu.. Tapi yg paling aku ingat saat paling menakutkan dan