Aku tak dapat tiket Green Hornet - dah kompem

Huhu~~~ Mujur aku call dulu Nuffnang. Aku cek balik gan depa and bila depa check2, depa kata aku nye emel address takde pn dalam confirmed attendance list. Huhu. Bila aku cek pasal emel kedua yg aku dapat tu, diorang kata yang tu mistake, so mmg aku tak patut dapat emel utk invitation yg kedua tu. And sebelum aku letak telefon aku kompemkan lagi sekali


"So, I didn't get to watch the movie tonight"
"Ya..so sorry for the 2nd email. Next time yah"

hee..takpe la. Bukan rezeki aku la tu. Ada hikmah le tu (ayat sedap ati). Kot2 kalau aku pergi malam ni panggung tu runtuh ke, terbakar ke kan? Ahahahaha (yang ni ayat sakit ati plak). Hmm..so harapnya monitor aku smpi la malam ni and aku leh start install windows and pakai PC aku malam ni..yeahhh!!!!

P/S : yang penting aku tau entri aku "If I were a green hornet" tu antara yang menarik hati smpi leh dapat tiket. Ekekekeke. So, takde review la ye SyahShah

Comments

Mak Su said…
tak per, nanti kita gi tgk cerita yellow hornet, pink hornet, blue hornet... err, len macam jer bunyiknyer
cikceriacorner said…
ehhehe..ala2..xpe ek..musti ada rejeki yg lain nanti..:)
zonaku said…
ko horny je la dlm rmh mlm ni....
HEMY said…
mak su..sebaik benti smpi situ je..ekekeke

ceria : tula..lenkali la

zonaku : ahahaha..cara gak tu
syah shah said…
aku baru nak komen suruh horny kat umah je, zonaku dah komen plak... kena laa aku komen menda lain...

eh, nak komen apa eh? hahahahah tetiba blur... kikikikik :P :P
Masy said…
aku kopipes komen zona jelah. hahahaha
Erina Asmawani said…
aku pun..kopipes komen kak zona..hahahhaha..kak zona skrg dah pandai..amboi3 haha