Aku busy...nah gambar-gambar yang lain~~~

>> Friday, October 8, 2010

Tengah layan Wolverine and the Xmen. Kartun american (kot) yg aku baru dapat dari kawan aku. Best je aku tengok kan kadang sabtu ke ahad ntah lepak kat umah, aku tertengok. Terus aku tanya kawan aku kot-kot dia ada download and memang sama taste la kami, memang dah ada dalam simpanan dah. Mudah keghoje aku nak menyedut. Kih kih.

Gambar hiasan. Letak sini pada mana yang tak add aku as friend kat FB. Best gak try gaya lompat baru aku ni...cara kan??? Sapa leh wat bagitau la..cewahhhh..Ada sorang yang kena censored sbb terlalu seksi, kena ganti ngan yg lebih sopan..ahahaha.

Aku bangga dengan Mulus. Kalau korang masih ingat aksi lompatan beliau yang cuma 1 inci walaupun jek pasang kuda-kuda tak hengat suatu masa dulu, tapi gambar ni korang leh tengok camne punya improve dia lompat. Hehehe. Mulus adalah yg tengah2 kalau takde yang tau.

Gambar ni aku tempek gak kat sini. Masa ni Adam anak YB join kami lompat. Tu la lompatan tertinggi Adam. Kalau tengok gambar-gambar sebelum, korang leh nampak la Adam pun siap pasang kekuda siap nak lompat. Hehehe. Dia pun teruja tengok kami, pakat join. Aku terpaksa brek bila Kapten tetiba menjunam depan aku..aahahaha. Tu yg pelik gaya aku tu.

Ni untuk SyahShah. Gambar Imran yang aku sempat amek sebelum beransur pulang.

Ni gambar lompat luar umah Shahrul. hehehehe..Keri dah la baju melayu itam, kulit itam...dok kat bahagian gelap..menghilang beliau..ahahahaha

Lately aku diamanahkan untuk settle kan satu high priority issue yang perlu diselesaikan secepat mungkin.Tp sampai skang tak jumpa lagi root cause nye solution. Walaupun aku indirectly je kena selesaikan, tapi aku naik senak gak la kelopak mata...biru bengkak gak kornea dok compare nombor-nombor dan data-data tu untuk bantu teknikal team identify penyelesaian dia. Fuishhh~~

Susah gak la idup skang ni. Pas setel masalah ni ada lagi masalah-masalah lain yang menunggu. Tapi takpe, kita try la satu-satu setel kan ye dak. Takyah nk stress-stress. Paling hebat kena maki je tak dapat deliver.ahahahaha!! Apa lah sangat kena maki. Bukan kita tak cuba. ye dak..simple je kadang idup ni. Kih Kih.

Aku plak ada sikap komited yg tinggi juga la sll nya pada keje. Ni tadi pn terasa nak bukak laptop opis..tapi lantak lah..esok je la aku sambung. Hehehe..esok balik keje terus ke Kemaman jmpa wife. Nyiawwwww~~~

Oh, entri ni campur aduk. Ngan gambar raya ari tu. Maklumlah, nak wat entri khas kang tak sempat lagi la menunggu kan korang2 tu. Ekekeke. Kira lengkap la tu gambar aku tepek ah. Nak yang lain copy dari laptop la jumpa lain kali...ekekekeke.

7 comments:

Masy October 8, 2010 at 7:49 AM  

bella, tumpukan pandangan pada ruang legap. nanti mula2 nmpk selipar keri, pastu pandang atasss lg.. haaaa nmpk x keri menganga mulut?

hahahahaahah

zonaku October 8, 2010 at 9:00 AM  

hehehheeee........



peningkatan lompatan jard sangat ketara...... mungkin lps ni dia leh tunjuk ajar pada adam pulak...

syah shah October 8, 2010 at 9:48 AM  

Adam pun melompat sakan... Heheheheheh :D :D

gamba censored kena ganti dengan kim yang supan itu sangat tidak menahan... Kih kih kih kih :P :P

me3n October 8, 2010 at 10:50 AM  

aima ke yang tak terlompat tuh? hehehe..

HEMY October 8, 2010 at 11:03 AM  

masy dh jawap soklan ko bella

zonaku, mmg mulus byk berlatih sblum ni...syabs utk beliau

syahshah : tu la..adam pn pakat join

meen : mmg aima tuu

Erina Asmawani October 9, 2010 at 1:06 AM  

gambar last sekali lompatan wafa sangat comel..haha..melompat seinci secara menegak..cam terapung..hehe

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP