Memmuah Final series!!! Lebih angker dari biasa

>> Monday, July 12, 2010

Fuh!!!!~~~ Tak larat aku nak aplod gambar korang. Dah la lawa-lawa sume (ehemmm). Kalau buruk tkyah nak aplod..senang citer. Fuhh...susah betol. Ok, ni anggap batch terakhir gambar-gambar geng Memmuah yeee..Aku nak setiap orang blanje aku pasni..ekekeke.

Cubaan pertama bergambar ngan 3M aku. Manje, Mulus dan Montok. Tapi ada sorang lagi menyelit nak jadi M juge. Mwahahaha!!!


Ngehehe~~~ Ni baru betul 3M aku..cam Charlie's angels la. Tapi ni my M Factors!!! Girang kan diorang dapat bergambar ngan aku..mwahahahaha!!



Ni bersama jejaka Memmuah malam itu. Keri-on nama dia..Dia memang leh Keri-on punya. Dun worri..teettt teetttt teettttt




Haa..gambar ni memang kena aplod berangkai. Ni cubaan melompat kanak2 Memmuah ye...di sini cikgu nak tekankan bahwa tinggi lompatan tidak penting..yang penting semangat jitu dan anjakan paradigma yang dipertontonkan. Contoh terbaik..kita ambel Mulus yang berada di kiri sekali dengan beg pink beliau. Kamu boleh lihat anjakan paradigma dan semangat jitu beliau.

Cuba lihat..beliau terlebih dahulu memaksi kuda-kuda untuk anjakan paradigma yg saya maksudkan tadi. Dari stance ni korang boleh agak..mau ke siling ni lompatan beliau kan...



Baik..gambar kedua..anjakan tadi disusuli dengan paradigma berspring...beliau mula menegakkan badan. Masa ni momentum daya tujah =Ykuasa dua X (berat buku lali - tolak berat beg). Ini dinamakan fasa awal terbang ye...baiklah..dah tengok betol2!!! Anda bakal saksikan result dari anjakan paradigma yang betul dan semangat jitu beliau.



Lihat!!!! Lihat!!!!
.............................................................
................................................................................................................................................oh. seinci je.

MWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA!!!!

Memmuah Chronies

Memmuah Chronies

Kerjasama yang diberikan oleh model-model tak berbayar ni memuahkan hati aku..bagus..gambar yang cantik kena ada chemistry dengan objek. Kalau mmg tunggul...saiful nang amek pun rupa tunggul juge la gambar final dia ye..

Memmuah Chronies

Pilih-pilih...kedai ni menyediakan pelbagai saiz ye...oh?? Cik cari baju ke?? Maaf..saya jual orang-orang ni...bukan baju ye. Saya human traficker!! Ahahahaha


OK..skang lihat gambar di atas ye..saya besarkan sikit. APa beza dengan gambar di bawah ni??

Memmuah Chronies

Tak nampak..apa daaaa!!! Gambar kedua ada tambah sorang. Mana datang nye?? sebenarnya dua2 gambar sama ramai. Tapi gambar di atas tadi yang sorang tu terlindung oleh gadis paling kiri.

Pengajaran cerita. Tubuh gadis hilang sekejap gambar pertama <= tubuh gadis paling kiri walaupun beliau sudah menyisikan badan beliau... ( baca : mengiringkan badan)

catat yee..

mwahahahahaha!!! MEMUWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!

Memmuah Chronies

Memmuah Chronies

Dua gambar last ni malas nak kutuk la...kang baby dalam kandungan tu mirip aku plak..

MEMUWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

sekian saya berundur diri dengan rasa perut six pack yang kejang

Memmuah rulezzz!!!

16 comments:

Masy July 12, 2010 at 12:15 PM  

MUAHAHAHAAHAHAHHHAHHA BENGONG!!!!!

hadoihhhhh sakit pipi aku!! hahaahhhaha

yg lain ko rajin ke nk emailkan encik anul? aku nk sume. sumeeee skali lalalalalala~ ke ko letak kat flickr nanti aku kopipes satu2

(jard tlindung bkn sbb aku gemuk laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa) <-- tekanan~ hahaha

hudhud July 12, 2010 at 12:17 PM  

heheh meriah je semua :)

PnConfused July 12, 2010 at 12:57 PM  

xleh menahan diri dr gelak psl komen ko ke atas lompatan jard... hehehehhehe...




naik jugak okeh... walaupun seinci.. :P



saiful nangpon xdpt subjek selamber mcm korang.. :P

aim-a July 12, 2010 at 1:04 PM  

hahahhaha.lawak laaa ulasan entry...hahaha...jard lompat seinci tu tinggi jugak taw! :D

ken July 12, 2010 at 1:25 PM  

haha.. having so much fun with friends.. cool =)

Mr PenyuBiru July 12, 2010 at 1:26 PM  

gambar lompat tu yg takleh blah.terutamany gambar jard lompat.lawak sehh...hahaha..

HEMY July 12, 2010 at 1:40 PM  

Masy : yg lain aku try masukkan flickr..atau aku aplod kat efendism..hehe

Jard : demmmm youuuu..ahahaha

velasrizal : mmg ramai..pilih je

pn confused : aku ingat aku tak pandai tgkap..tp lompatan jard yg lain pn cmtu..mwahahaha

aim-a : ekekekekeke

ken : yup

penyubiru : terkenal jard pas ni..ahahaha

*~ aRaBeLLa ~* July 12, 2010 at 3:54 PM  

siot hang kesian kat jard..huhu btw gambor no 6 tu cam nampak kak baby mengelak tendangan keri..lol

Ku Tak Sempurna July 12, 2010 at 4:50 PM  

yg aku pelik skrg ni, knp mcm takde org lain kat situ selain geng memuahhhh ni

.
.

errr.. adakah sume org takut ngan lompatan tak menjadi korang...

muahaha

zonaku July 12, 2010 at 6:56 PM  

kts, kawasan tu dah kosong dah....maklumla semua kedai dah tutup..

itu y sumer model hilang kemaluan memasing tu....

posing sampai pening...


eh, mana pic bayang2 tu???? lgsg x jadik ker????

hemy kacak berkrim,  July 12, 2010 at 9:05 PM  

zonaku, ada..tapi tak aplod lagi...kih kih

bella, mmg si masy nak elak..tp elak dari termakan pucuk kasut keri

moment July 13, 2010 at 1:34 PM  

aku suka! aku suka!!

nak lagi gambo yg len~ nak semua~~~

Erina Asmawani July 15, 2010 at 10:21 PM  

hahahha..siot je kan. mane de baby lah!! eh..tapi comey gak kan kalo aku betul2 ngandung..terserlah ciri2 keibuan..heheh..suke gilalah gambar2 ni! mintak izin curik eh ;p

gambar jard lompat n kak masy duduk cam antara dua sujud tu mmg lawaklah..hoho

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP