Naik ke tak ni?? Layan Jue Aziz lagi baik

Mesti banyak blog akan tulis pasal minyak naik rega...aku malas la nak join...wat aku naik minyak pula...kutuk la camne pun..bukan leh ubah. Cuma yang aku pelik sangat, masa tengok berita 'Yang Berkuasa' itu bukan main sarcasticnya masa ditemuramah yang harga gula takkan naik

"saya kata tak naik rega.tak naik la..apasal tak caya?? Haaa..tengok la esok naik ke haraga gula. Beli la banyak2..beli"

Yang aku tak paham..padahal seminggu sebelum kenyataan beliau lagi aku tengok kat Giant dah naik Rm1.65 sekiogram. Apa ke benda kenyataan "Yang Berkuasa" ni? BUkan ke tu pun dah naik 15 sen? Aku tak tengok sangat berita..tp aku beli memang rega macam tu. Ingatkn memang dah naik rega. Tp seminggu lepas tu dengar kenyataan "Yang Berkuasa" ni..haisshhh..tak paham aku. Tunggu je la kat akhirat nanti soal jawabnya.

Eh, tercakap gak pasal naik rega.


Baik aku layan gambar JueAziz...kalau aku leh tukar tempat kejap ngan Ako kan best..hehehe..D.E.M..hot mu Jue...hot dunia harapnya bukan di akhirat juge. Moga bertemu hidayah suatu masa nanti untuk jadi insan lebih baik. Mungkin akhir hayat mu lagi baik dari aku...aku doa je la ek...=]

Comments

zaza said…
perhhh... panas2... huhu..
smoga tbuka pintu hidayah kpdnya..
HEMY said…
=]...cantik dia tu..memuahhh..tp kadang yg macam tu hujung hayatnya mungkin lagi mulia dari kita..jgn terlalu mengkritik dan menghina kita ni
Mr PenyuBiru said…
aku pernah jupe jue aziz kat pusrawi 2,3 bulan lepas kut.masa tu diorang ade shooting kat situ.sama tinggi ngan aku jer.rambut panjang sampai lutut.ingat nak peluk cam ako tu,tapi wife aku ada plak.hehe
HEMY said…
hahahahaha..ku paham perasaan ituuu
dextrike said…
tp kadang yg macam tu hujung hayatnya mungkin lagi mulia dari kita..jgn terlalu mengkritik dan menghina kita ni <---suke sgttt ayat nie.. nakkk!! :D
Ann said…
dia mmg cantik...aku yg pom pun suka tgk dia, tp jgn slh phm lak..huhu
HEMY said…
GKSB: cayaq habissss

joe takkenal jue..jue tak kenal joe.hahaha

dayah : heee..tp kalau sempat tobat la..kita tak tau bila mati

Ann : heee...mmg paham
Masy said…
tp mmg comel la dia ni. tu jelah aku mampu komen. huehehehhehe
zella y said…
aku suka tgk jue aziz blakon...
wlupun org ckp dia gedik...
hahahha
Kniedaz said…
harga apa2 naik setakat ble bising sehari dua je..lepas tu terpaksa redha la..hoho..pasal jue tu doa je la..kita ni pun belum tentu lagi di akhirat..
boleh tahan seksi pompuan bernama jue ini
HEMY said…
ko kata leh tahan mooney...aku takleh tahan..wahaha

betul tu kniedaz..kena redha je..naik la smpi 5 hengget seliter pun..redha jee
Yunus Badawi said…
tauke gula yg seorg tu pun tak boleh nak handle ke? Kesian. Agaknya sama sukar mcm Ako tak dpt nak handle Jue hehehe
moment said…
adeh komen penyu~~

adoi~
peaNut said…
peanut pon minat kat jue ni...dia cantek...montok..huhuhu


pemalas punya pompuan...huhuhuhu
Anonymous said…
Мy ԁeveloper is trying to сonvinсe mе to
move tο .net from ΡHP. Ι have always
dislіκеd the іdеa becаusе of the eхpеnses.
But hе's tryiong none the less. I've been using WoгdΡress on several wеbѕiteѕ for about a yeaг and am conсerned
about swіtching to anotheг platform.

I have heard gοod things about blogengine.net.
ӏѕ therе a way I can transfeг all
my wordpress posts іnto it? Any helр would be гeаlly aρpreciаtеd!



Feel free to visit my web blog; https://www.youtube.com/watch?v=4Qozd6jyuVw