Best!!! Mengukur setiap aspek gadis itu sambil menunggu giliran!!!

>> Tuesday, March 2, 2010

Hari ni aku  makan tengahari di tempat biasa. Sedang beratur untuk mengambil nasi, aku lihat si dia lagi. Ye..si dia yg aku citer pada entri lepas. Hari ni beliau mengenakn baju fit juge, berlengan panjang warna ungu. Ye, mmg si gadis ini menutup aurat zahiriah nye. Hmm~~~

Alang2 kat depan aku, aku telek2 lagi la si gadis ni. Tinggi lebih kurang 170-175cm. Ukuran body rasanya 351/2-28-34. Aku lihat pula gaya nye memakai tudung. Oh..dari blkg tudungya mmg panjang..menutup bahagian belakangnya dengan rapi. Tapi yang didepan, diselempangkan di atas bahu. Terserlah aset berharga beliau yg bercawan (baca : cup) C itu. Hmm..naiss!! 

Barisan mengambil nasi begitu perlahan bergerak, aku observe lagi beliau. Gaya berckapnya kompiden dan bukan yg tersipu2 malu..hmm..hidung tinggi dan bercermin mata. Ada sdikit baka arab mungkin.Usai beliau membayar nasi, beliau pn hilang dari pandangan. Beliau menapau sahaja. Huhu~~~

Tapi kalau beliau makan di meja hadapan aku..mungkin aku dpt observe satu benda plak. Adakah beliau merehatkan asetnya di atas meja seperti certain2 wanita?? Ekekekekekeke!!! Ecchi!!!!!!

16 comments:

~0~ March 2, 2010 at 3:23 PM  

hahahah...kau makin hebat....kekkekeek

Jard The Great March 2, 2010 at 3:24 PM  

warghhhhhh.. cemban baca tak entri neh? nk kena sekeh wei ko neh..

zella March 2, 2010 at 3:30 PM  

ewah3....
mane cembam ni...
i nk gi ngadu heheheh

HEMY March 2, 2010 at 3:31 PM  

sifar : ekekekekeke. sifar..jom fradoo malam jumaat

jard : dia ok je..ahahaha

arabella : weh..kami nk lepak fradoo..mlm jumaat..jom

bulat March 2, 2010 at 3:46 PM  

hehe..lawaklar...
bila ag nk tgur...;)

syah shah March 2, 2010 at 4:22 PM  

aku geleng kepala je... isk isk isk iskkkkkkk

HEMY March 2, 2010 at 4:30 PM  

bulat : takleh tegur..takut tak cukup kuat utk menahan godaan..ahahahaha

syahshah : ekekeke..ko geleng smbil sebut lailahaillallah la

Masy March 2, 2010 at 4:49 PM  

astaghfirullahalazim.............................

lps ni ko jmpe aku pakai telekong agaknye. HAHAHAAAHAHAHHHAHAHHAAHHA

moment March 2, 2010 at 5:08 PM  

merehatkan asset di atas meja??? owh tidak!!! wujud ke situasi mcm tu? wakakaka

*aku sensitip ni bab2 fradoo! uh!

HEMY March 2, 2010 at 5:51 PM  

masy : ahaha..sllnya adegan ni hanya bila pes time aku ushar...yg kawan sll nya tak usha dah..dh tau dh sume masa mula kenal..wahahaha

moment : sangat ada la manje...haaaa...aku nk wat jumaat mlm, balik kmpung plak.huhu

~wAniE~ March 3, 2010 at 9:41 AM  

gile la ko nie..telek bkn maen....

HEMY March 3, 2010 at 10:23 AM  

wanie : dia pakai cmtu mmg satu sebab nye nk org admire her...so aku just buat apa dia nak je

Erina Asmawani March 3, 2010 at 8:52 PM  

kahkahkah..ko lain macam eh sejak menjak nak kawen ni..xpe..pas kawen x dapek la ko nak cuci mata bagai..padan muke ;p

anwar,  March 4, 2010 at 2:17 PM  

angin kawin kuat dah ni.. :D

Aini March 5, 2010 at 4:14 PM  

adoi..kesian perempuan tu kene scan..huhu

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP