Best!!! Mengukur setiap aspek gadis itu sambil menunggu giliran!!!

Hari ni aku  makan tengahari di tempat biasa. Sedang beratur untuk mengambil nasi, aku lihat si dia lagi. Ye..si dia yg aku citer pada entri lepas. Hari ni beliau mengenakn baju fit juge, berlengan panjang warna ungu. Ye, mmg si gadis ini menutup aurat zahiriah nye. Hmm~~~

Alang2 kat depan aku, aku telek2 lagi la si gadis ni. Tinggi lebih kurang 170-175cm. Ukuran body rasanya 351/2-28-34. Aku lihat pula gaya nye memakai tudung. Oh..dari blkg tudungya mmg panjang..menutup bahagian belakangnya dengan rapi. Tapi yang didepan, diselempangkan di atas bahu. Terserlah aset berharga beliau yg bercawan (baca : cup) C itu. Hmm..naiss!! 

Barisan mengambil nasi begitu perlahan bergerak, aku observe lagi beliau. Gaya berckapnya kompiden dan bukan yg tersipu2 malu..hmm..hidung tinggi dan bercermin mata. Ada sdikit baka arab mungkin.Usai beliau membayar nasi, beliau pn hilang dari pandangan. Beliau menapau sahaja. Huhu~~~

Tapi kalau beliau makan di meja hadapan aku..mungkin aku dpt observe satu benda plak. Adakah beliau merehatkan asetnya di atas meja seperti certain2 wanita?? Ekekekekekeke!!! Ecchi!!!!!!

Comments

~0~ said…
hahahah...kau makin hebat....kekkekeek
Jard The Great said…
warghhhhhh.. cemban baca tak entri neh? nk kena sekeh wei ko neh..
zella said…
ewah3....
mane cembam ni...
i nk gi ngadu heheheh
HEMY said…
sifar : ekekekekeke. sifar..jom fradoo malam jumaat

jard : dia ok je..ahahaha

arabella : weh..kami nk lepak fradoo..mlm jumaat..jom
Anonymous said…
hehe..lawaklar...
bila ag nk tgur...;)
syah shah said…
aku geleng kepala je... isk isk isk iskkkkkkk
HEMY said…
bulat : takleh tegur..takut tak cukup kuat utk menahan godaan..ahahahaha

syahshah : ekekeke..ko geleng smbil sebut lailahaillallah la
Masy said…
astaghfirullahalazim.............................

lps ni ko jmpe aku pakai telekong agaknye. HAHAHAAAHAHAHHHAHAHHAAHHA
moment said…
merehatkan asset di atas meja??? owh tidak!!! wujud ke situasi mcm tu? wakakaka

*aku sensitip ni bab2 fradoo! uh!
HEMY said…
masy : ahaha..sllnya adegan ni hanya bila pes time aku ushar...yg kawan sll nya tak usha dah..dh tau dh sume masa mula kenal..wahahaha

moment : sangat ada la manje...haaaa...aku nk wat jumaat mlm, balik kmpung plak.huhu
~wAniE~ said…
gile la ko nie..telek bkn maen....
HEMY said…
wanie : dia pakai cmtu mmg satu sebab nye nk org admire her...so aku just buat apa dia nak je
Erina Asmawani said…
kahkahkah..ko lain macam eh sejak menjak nak kawen ni..xpe..pas kawen x dapek la ko nak cuci mata bagai..padan muke ;p
anwar said…
angin kawin kuat dah ni.. :D
Aini said…
adoi..kesian perempuan tu kene scan..huhu