Family Outing Janda Baik

>> Thursday, October 12, 2017

Alrite..sambung cerita Birthday Outing with my family. So after we checked out, we drove down from Genting Highland towards Bentong. We want to have our lunch at Lemang Tok Ki Bentong. It located just a few more KM from Pekan Bentong towards Raub. Memang ramai lah orang. But meja pun banyak OK lah. I'm not sure if this is the original Lemang Tokki or the 2nd branch because I heard the owner opened another branch due to the super hot demand every weekend.

Sampai2, we took a long table for us and everyone started to browse through the dishes available there. Adam took 2 set of Lemang and I was planning to eat lemang as well though. You went to a Lemang place, you eat lemang la kan..hahaha. Paddia makan benda lain plak. tu kedai lain pun ada. Then I had a bowl of Cendol.


While we are finishing our lunch sempat la Si Nureen ngn Xiyad ni berdating. hahahaha.. sweet je. ntah apa yang disembangkan.

IMG_7168

IMG_7171
Walaupun pendek, tapi takpe..yang penting usaha tu

Then after everyone dh kenyang, we continued our journey towards Janda Baik. Ada singgah beli nanas manis kat Pekan Bentong and after around half an hour, sampai lah kami ke Teratak Pak Lah. Fuh..it has been a while since we last take a dip in the chilling cold water. And Alhamdulillah Xiyad dah tak takut nak masuk air after few session with his cousins in the swimming pool rumah uncle dia kan. So OK la



Then after rehat2 tido tengahari, Achik and the gang went out to get the ingredient for our BBQ evening. And aku pun berendam lah dulu dengan XIyad and FIya petang tu. Tapi just sekejap je. The rest tak masuk air pun..Osman macam tak sihat and Nureen also macam tak sihat. Abah was feeling so cold since kat Genting Highland lagi. So kami2 je lah

Then I asked Xiyad if tomorrow he wants to take a dip again..and he replied Yes exuberantly. Hehe. Ok la tu dh boleh enjoy the chilling water.

So the next day kami2 juga lah yang berendam. Kali ni mintak Wawa amek kan gambar. But I forgot to change the setting. I set it to manual focus coz I was trying to take the picture of Milky way that night. Jadi sayang..banyak yg out of focus. Tapi takpelah..janji ada skit2

IMG_7184

IMG_7190

IMG_7195
Gembira bebenor muka si Xiyad. hahahaha.

IMG_7211 copy
This picture, somehow buat aku rasa macam "what if Xiyad tengok gambar ni after 15 years. Hehehe..macam kalau aku tgok gambar aku n bapak aku 15 tahun 20 tahun lalu kan..mesti nostalgic. So alang2, aku letak effect nostalgic photo skit..hehehe


And lepas habis mandi kami pun bersiap2 untuk berangkat pulang. Alhamdulillah..jadilah nak bawak abah jalan2 kan. smpaikan abah mengadu kat adik2 aku tak pernah bawak dia jalan2. Plan asal nk bawak pergi Redang, tapi macam dh start tengkujuh la plak. 

And weekend ni pun kena balik sabak utk settlekan kedai kami tu. SO ni jelah rezekinya



Ni la rupa kawasan chalet Pak Lah ni..ok la..bersih la juga. Tapi you guys need to bring your own equipment la sbb the chalet mmg kosong takde pape. Mujur dapat pinjam water boiler je nk masak air dari tuan rumah. Sapa nak pasang khemah sdri pun ada disediakan ruangan untuk pasang khemah haaa. The rate is RM100 for a chalet a night. You might get your own baberque station or you need to share, depending on the number of chalets that you booked.


IMG_7233


IMG_7219


JandaBaik - Teratak Pak Lah

JandaBaik - Teratak Pak Lah

Before heading back to KL and Ateh & Adam to Kuantan, amek gambar semua dulu. Moga nanti ada masa lagi untuk spend cuti ramai2 macam ni.

Alang2 masuk KL, I planned to buy a gift for my Abah, grass cutter..mesin rumput tu. So I spotted a big hardware store near ee TIong motor, and sup Hijau tu. Punya la pusing2 jalan dalam dari DUKE, sekali tutup. huhuhu...

So we just head home after that. MY family had to kick off back to Sabak Bernam later that evening.

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP