Wax Museum ICT, Ice World ICT, Water world ICT Shah Alam

>> Wednesday, April 8, 2015

Cerita lama. Gambar lama. Tapi baru terperasan dalam komputer. Hehehehe. NI kisah Family Day KPOC tahun lepas. Ni sebelum kami ke UK lagi lah. haa..punya la lama cerita dia kan.

Alkisah famili day tahun lepas kampeni aku buat dekat ICT Shah Alam. So pepagi dah drive ke sana lah dgn Cembam n Xiyad. Bila sampai2 je goodie bag dia ada la siap ngn kad yg berisi Rm30 ke berapa tak ingat utk main attractions dia yg ada tu. And entrance coupon utk wet world dia.

Abeh je Family Day event, rupanya ramai geng2 ni balik umah terus.Tuddia...mmg lengang gilla aku masuk Wax museum dengan space ke hape tu. Masuk Ice world je yg masih meriah.

IMG_9014

Masa ni konon2 latihan sebelum ke Autumn trip UK tu ler


Ice World ICT Shah Alam

Aku suka gambar ni...sweet je bini ku and Xiyad senyum. Secocok..

Ice World ICT Shah Alam

Ice World ICT Shah Alam

Dapat la suh member yang ada kat situ amek kan gambor. Masa first masuk ni dengan adik2 ipar. Sebenarnya kalu duit sdri, maleh nak masuk. Aku penah masuk yg kt mines dulu kan..ate lebih kurang je. mahal beno.


Ice World ICT Shah Alam

Ice World ICT Shah Alam

Lepast tu kita masuk Wax Museum ler.









Mmg syiok bergambar sebab tk ramai masa ni. Rasanya less than 10. ntah kemana la geng2 yg lain. Memang balik terus le kot

WAX Museum ICT Shah Alam

WAX Museum ICT Shah Alam

WAX Museum ICT Shah Alam


Yang ni apa ke space apa nama ntah la. 

Pastu baki nilai dalam kad tu perabih memanah je. Syok skit memanah kan..dapat pahala lagi. hehehehe..Lepas kami dh abeh layan ni, baru la kami masuk wet world which is masa tu dh ramai geng yg nk balik dr wet world.

Rupanya slide dia tu kena naik 4 orang. Patut la tak frequent org yg naik tu masa tgok dr bawah. Satu hal nak carik geng cukupkan 4 orang. Najwa memang idak le nak naik. Lagipun kna jaga xiyad yg mmg tak nak masuk air. main kat gigi air je..hahahahaha..

mujur terserempak ngn awek dua org opis aku, tarik lg sorg member opis laki..maka dapat la rasa slide tu sekali..pergh...terdiam kejap testis aku naik..hahahahahhaa

ok tu je la citer lama ke ICT
 

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP