PTS conference at Swiss Garden Hotel KL

>> Wednesday, October 23, 2013

Salaam..

Wah berminggu juga xupdet blog. Dia pny rasa ignorance makin lama makin power stiap sehari demi sehari berlalu tanpa updet. Takpe..ada benda nk share kita luah la kt sini..xde,xdela.huhu..

Aku tgh dlm conference offshore PTS system..utk sapa yg penah dgar la. Sian xiyad tgh tido sedap2 aku tpksa angkat bwk turun n kata nk gi school dh..sbb aku ny conference ni stat kul 8pg. Kena la kuar terus pas smyg subuh. Selalu kul 9 baru kuar umah kan. Mamai dia. Blur je time smpi depan pintu nursery, berdiri tepi kaki aku. Biasanya sengih gembira je siap xhirau aku bila dh nmpk nanny dia.

Alhamdulillah sempat sampai sebelum ujan dtg melanda.ada la rintik skit2 td. Walaupun terpksa de tour bangi exit sbb minyak moto dh merah..sempat pulak smpi tepat pukul 8 td kt swiss garden hotel ni.aku bajet nk mai ujung2 waktu pdftran dlm 8:45 gitu. Tp takut terlajak lwat terus kalau tido balik haaa.

Dapat goodies bag n dlm dia ada powerbank 2600mAh and payung. Niceeee..hehehe 


Haaa menarik kan? Ada la juga something gained mai sini.kekeke

Ni speaker tgh citer pasal overview je of tieto ny penglibatan dlm industri oil and gas thru out the world. Hebakkk


Skang depa gi dim lampu..ngantok plak wehh. Mujur berblog thru phone ni leh bg segar skit.

Aku nk citer pasal angan2 kanak2 yg xbrpa kanak2 aku sbnrya..tp next entri la sbb dh byk plak patah perkataan kat entri niz cm molek dh jd 1 entri. Ekekeke

1 comments:

zonaku October 23, 2013 at 4:40 PM  

ok la tu... aku siap typo bila buat menda lain dlm meeting...

hancussss

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP