My Wife miscarriage

Sebab time dapat tahu mengandung, aku bagitau kat sini, jadi bila dah keguguran ni pun aku bagitau kat sini hanya semata2 untuk inform yg tau pasal cembam was preggie dr blog ni.

yelah, kot nnt jumpa or chat online tanya pasal kandungan..gua gak sebak.


Thanks for all the warm supportive words..oh ye..teringat syalinda. if u read this..rezeki kita sama..hehe 

Tu je nak cakap.

Comments

Anonymous said…
takziah dari aku

kueh
Masy said…
*tepuk2 bahu korang*

insyaallah ade rezeki lain lepas ni..
zonaku said…
komen sama cam masy...
syalinda johari said…
alahai...rezeki kita kali ni tak sampai ke penghujungnya..aku paham perasaan wife ko..huhu..bawak dia happy2 diri k....takder rezeki..
jaga wife ko, kena pantang makan kejap macam pantang org bsalin gak..
take care k utk wife ko...
Super Nia Hana said…
komen sama macam masy gak.