Iftar Memuah Final upload

Ni baki gambar-gambar Pre-raya yang kitorang wat masa Memuah Iftar itu hari. Scene bermaaf-maafan. Tapi hok yang kapel je la buat. Yang single2 amek gambar biasa2 je. Nk suh keri ngn sepol bermaaf2an gay sahngattttttt...hahahahaha...

IMG_6026

IMG_6027

Wafa dan Iyan

IMG_6030

IMG_6032

Amer & Erina

IMG_6034

IMG_6037

Kami

IMG_6040

IMG_6042

IMG_6044

Keri, Jard, Masy and Sepol

IMG_6045

Aima and Ria. Masa ni Ria dah ngantok n start nangis2

IMG_6048

IMG_6047

Erina and Amir lagi. Tapi kali ni ngn Xiyad sebab sama2 hitam kan..Sebak sebenarnya masa amek gambar ni.

IMG_6051

Sampai kat gambar ni lagi la sebak..huuu

IMG_6052

Yang ni letak PA&MA maybe leh menang ni

IMG_6054

Kawan dari sekolah smpi skang

IMG_6059

Toothfairy si Xiyad, Sepol.

Comments

Masy said…
tooth-fairy kata kooo hahahaha. aku kilafairy wehhh
k.e.r.i. said…
besi-fairy lahhh

hahahahahahha
HEMY said…
eh..keri komen baru prasan gambar keri takde..alaaa..tak teruplod kat flickr la tu..malam ni aku edit balik entri ni letak gambar mu keri
zonaku said…
xiyad muka notty ngan sepol....
❀aRaBeLLa❀ said…
Memang bersungguh korang wat photoshoot raya siap bersamping bagai..
arianna adrizal said…
gambo yg single tu mcm traffic lite :)
suka suka suka.haah lah...gmbr single tu mcm traffic lite.

toothfairy yang menjadi pujaan xiyad :P