Iftar Memuah Final upload

>> Friday, August 2, 2013

Ni baki gambar-gambar Pre-raya yang kitorang wat masa Memuah Iftar itu hari. Scene bermaaf-maafan. Tapi hok yang kapel je la buat. Yang single2 amek gambar biasa2 je. Nk suh keri ngn sepol bermaaf2an gay sahngattttttt...hahahahaha...

IMG_6026

IMG_6027

Wafa dan Iyan

IMG_6030

IMG_6032

Amer & Erina

IMG_6034

IMG_6037

Kami

IMG_6040

IMG_6042

IMG_6044

Keri, Jard, Masy and Sepol

IMG_6045

Aima and Ria. Masa ni Ria dah ngantok n start nangis2

IMG_6048

IMG_6047

Erina and Amir lagi. Tapi kali ni ngn Xiyad sebab sama2 hitam kan..Sebak sebenarnya masa amek gambar ni.

IMG_6051

Sampai kat gambar ni lagi la sebak..huuu

IMG_6052

Yang ni letak PA&MA maybe leh menang ni

IMG_6054

Kawan dari sekolah smpi skang

IMG_6059

Toothfairy si Xiyad, Sepol.

7 comments:

Masy August 2, 2013 at 3:00 PM  

tooth-fairy kata kooo hahahaha. aku kilafairy wehhh

k.e.r.i. August 2, 2013 at 3:03 PM  

besi-fairy lahhh

hahahahahahha

HEMY August 2, 2013 at 4:04 PM  

eh..keri komen baru prasan gambar keri takde..alaaa..tak teruplod kat flickr la tu..malam ni aku edit balik entri ni letak gambar mu keri

zonaku August 2, 2013 at 11:38 PM  

xiyad muka notty ngan sepol....

❀aRaBeLLa❀ August 3, 2013 at 7:21 AM  

Memang bersungguh korang wat photoshoot raya siap bersamping bagai..

arianna adrizal August 6, 2013 at 10:39 AM  

gambo yg single tu mcm traffic lite :)

sri noraima othman August 20, 2013 at 8:10 AM  

suka suka suka.haah lah...gmbr single tu mcm traffic lite.

toothfairy yang menjadi pujaan xiyad :P

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP