Rojak Bellamy hangout with Zuhri's Family

>> Monday, July 22, 2013

Okay hari ni nak citer pasal hangout ngn member teman sebelum puasa itu hari. Ceghitenyee teman belikan kopok leko and kopok keping utk member teman ni..ari tu skali dh belikan, deme ambik kat umah..so kali kedua la yg ni.

Tapi member teman ni tgh outstation..sabtu dia balik tu tak sempat nak jumpee kat area shah alam..umah deme kat Bukit Jelutong nuu..Jadi si yeop ni set le ari ahad nak ke umah teman. Ok juge belikan kopok ni..sekali sekala dapat jumpa maintain ukhwah katekooo..haaa...

jadi ahad tu deme semua sampai le dalam kul 10 pagi gitu. Sembang macam biasa pa semua. Si Zoffea tu alahai sama kecik ngn Xiyad. Baru rasa Xiyad normal. Sebab selalunya semedang saing2 dia semua besar belake dari dia.

Lepas tu teman kabo le ke yeop ni nak ke KL, ke sogo shopping raya. Deme nak ke restoran saba sebenarnya kat cyber nu. Pastu hasut2 lebih kurang ajak gi rojak bellamy..maka keputusannya gi lunch kat rojak bellamy le belakang istana negara tu. Sekonyong2 komboi le konon ke sana.

IMG_5916

Teman ke sini sekali je baru masa kerja NGA dulu. Masa gi hari sabtu ngn cembam lewat sangat datang nye dh habis niaga. Sebelum pi teman cek blog ada stated bukak ari ahad. And alhamdulillah rezeki kami, memang buka haa...

IMG_5921

Teman cam biasa..rojak sotong..ermm..Yang tak tahannya masing2 order macam tak makan lagi. Padahal baru pas sarapan and pas makan kopok lekor. kekeke. Excited.. Zaffar plak suka makan nasi putih..mintak le nasi lemak..tapi tak makan pun rasanya. Ralit main je ngn Xiyad. Hehe

IMG_5908
Xiyad ngn kesukaan minum air sejuknya..kena berkeras skit kalau nak limitkan

IMG_5907
Abang Zaffar yang memang pantang tgok kamera..hehe..baru nk lari main, patah balik bila lensa arah adik dia..kekeke

IMG_5928
Main bekas tisu sama2. Amboi Zoffea pandang kamera tuuu

IMG_5925
Supermodel in the making

IMG_5933

Dah siap2 makan kami bergerak le mengikut arah haluan masing2. Mekasih le yeop belanja ari tu..Ada 3 shots gambar group ni..tapi tiga2 zoffea tak pandang kamera. So amek la yg versi Xiyad sengih pandang kamera..hehehe.

Kita jumpa lain kali yeop..umah terbuka kome le mungkin. Hehehehe

2 comments:

zuhri,  July 23, 2013 at 12:42 AM  

Terima kasih yeop sbb kome sentiasa nak make sure kita sentiasa berukhwah nie!

HEMY July 23, 2013 at 10:39 AM  

sama2 yeop..mana boleh di jaga..kita jaga...=]

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP