Mimpi di dalam surau (klasifikasi : 8PL)

Ofis aku ni punya cerita supernatural la sikit-sikit. Ada yang kata pagi2 datang kerusi semua berpusing or paling pada satu arah yang sama lah. And yang first aku dengar masa aku join was one of my colleague ni tak pergi teambuilding company kami kat Bukit Tinggi. Dia datang opis masa orang lain sume gi teambuilding. Sekali masa lalu nak ke meja dia, dia nampak sorang lagi colleague kami kat bilik printer. Dia tak tegur terus sebab tengah rush uruskan something. Bila dia dh smpi kat meja dia, dia pun mesej kawan yang nampak kat bilik printer tadi.

"Man, ko tak gi teambuilding ke?"

Tak lama lepas tu mamat ni dapat reply;

"Aku tengah kat teambuilding la ni"

Apalagi beb..berciciran la tinggalkan opis time tu gak. Mujur on the way kuar si 'Man' ni takde plak tunggu kat depan or kat meja Man tu kan..Kalau tidokkkkk...mau pingsan kat situ.

Lepas dengar citer tu aku saja bajet Man saja nak kenakan. Padahal memang dia tak pi. Sekali selang seminggu, geng HR tampal gambar2 teambuilding kat wall, ada la muka Man tu haaa...

huuuu~~~~~~~~

Aku plak baru-baru ni...alaa..azan asar lah..sok je la aku sambung. HAHAHA

Comments

Masy said…
hawau betei. hahaahaha
zonaku said…
kira mmg kes btl la ni?
Erina Asmawani said…
anti klimaks betul..cis