30-day doodle challenge - #9: Zombie

>> Thursday, March 7, 2013


Lama dah tinggal challenge doodle ni. Ari2 doodle. Tapi random things. Tak ada tajuk. Hahahaha. So hari ni sambung lah. Ini kali kena lukis Zombie la plak. Haa tu lah zombie versi aku. Dah macam lukisan kartunis bawang punya style. Yang page selangkah ke alam apa ntah tu kan. Hahahaha.

Aku nak pau drawing tablet ni dari Cembam untuk birthday pressie aku. Tapi tengah survey2 gak kegunaan dia. Yelah..kang beli2 tak melukis plak kan. Bazir je. Tapi rasanya akan digunakan sepenuhnya. Cuma aku baca survey orang2 lain ni dia kata susah nak lukis guna tablet tu. And ada gak yg kata memang susah tapi bila dh biasa jadi senang.

Yang best colouring jadi mudah guna tablet tu. Tu aku berharap dengan adanya tablet tu lebih meriah la blog aku ngn digital doodle kan. Ha...

2 comments:

Kniedaz March 7, 2013 at 3:13 PM  

camna tetiba ble lukis zombie ni? drawing tablet? nak google la...teringin jugak

HEMY March 7, 2013 at 3:20 PM  

tu topik random dari list i amek kat tenet..huhu

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP