30-day doodle challenge - #9: Zombie


Lama dah tinggal challenge doodle ni. Ari2 doodle. Tapi random things. Tak ada tajuk. Hahahaha. So hari ni sambung lah. Ini kali kena lukis Zombie la plak. Haa tu lah zombie versi aku. Dah macam lukisan kartunis bawang punya style. Yang page selangkah ke alam apa ntah tu kan. Hahahaha.

Aku nak pau drawing tablet ni dari Cembam untuk birthday pressie aku. Tapi tengah survey2 gak kegunaan dia. Yelah..kang beli2 tak melukis plak kan. Bazir je. Tapi rasanya akan digunakan sepenuhnya. Cuma aku baca survey orang2 lain ni dia kata susah nak lukis guna tablet tu. And ada gak yg kata memang susah tapi bila dh biasa jadi senang.

Yang best colouring jadi mudah guna tablet tu. Tu aku berharap dengan adanya tablet tu lebih meriah la blog aku ngn digital doodle kan. Ha...

Comments

Kniedaz said…
camna tetiba ble lukis zombie ni? drawing tablet? nak google la...teringin jugak
HEMY said…
tu topik random dari list i amek kat tenet..huhu