Xiyad & Fiya - the love story

>> Tuesday, February 5, 2013

IMG_4019a

IMG_4020a

IMG_4021a

IMG_4022a

IMG_4023a

IMG_4024a

IMG_4026a

5 comments:

Kniedaz February 5, 2013 at 1:30 PM  

hah ko! bapak ko dah carikan jodoh dah tu Xiyad... 24 tahun lagi..tunjuk blog ni kat Xiyad (ada lagi tak ek blog time tu)...apa kata tiap2 tahun bagi diorang jumpa...hehe...

Erina Asmawani February 5, 2013 at 1:40 PM  

hahahaha..comey gilaaa!! Lawak pun ye..adoyai Xiyad, awek dah approach pun krik krik krik jugok. Comey je babytalk ni (walaupun ayattu dari ayah Xiyad kan) Hahaha

HEMY February 5, 2013 at 2:25 PM  

haahhaha...asek tgok drama je arrange married..kita wat plak la sendiri ahahaha

Masy February 5, 2013 at 3:06 PM  

dah besau sok budak2 ni mau laaa malu2 alang kalau terjumpe entry ko ni nunul hahahhaha

zonaku February 10, 2013 at 9:52 PM  

haah... byk btl citer arranged marriage skrg ni.. novel pun cam tu


aku x berani nk bayangkan apa komen diorg bila baca entri ni nanti...

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP