Xiyad & Fiya - the love story

IMG_4019a

IMG_4020a

IMG_4021a

IMG_4022a

IMG_4023a

IMG_4024a

IMG_4026a

Comments

Kniedaz said…
hah ko! bapak ko dah carikan jodoh dah tu Xiyad... 24 tahun lagi..tunjuk blog ni kat Xiyad (ada lagi tak ek blog time tu)...apa kata tiap2 tahun bagi diorang jumpa...hehe...
Erina Asmawani said…
hahahaha..comey gilaaa!! Lawak pun ye..adoyai Xiyad, awek dah approach pun krik krik krik jugok. Comey je babytalk ni (walaupun ayattu dari ayah Xiyad kan) Hahaha
HEMY said…
haahhaha...asek tgok drama je arrange married..kita wat plak la sendiri ahahaha

Masy said…
dah besau sok budak2 ni mau laaa malu2 alang kalau terjumpe entry ko ni nunul hahahhaha
zonaku said…
haah... byk btl citer arranged marriage skrg ni.. novel pun cam tu


aku x berani nk bayangkan apa komen diorg bila baca entri ni nanti...