Year-end2012 Family Trip part 3

>> Tuesday, January 8, 2013

Sempat upload sikit pic Year-end family trip malam tadi. Ate adik plak mintak uplod gambar kawin dia. Haa...macam2 plak la gambar nak kena upload haa. Jadi sempat mana dan je la malam tadi sambil satu window bukak Maharaja Lawak Mega 2012 kat ganu tu. Ekekekeke.

Jadi hari ketiga percutian adalah hari ke Bukit Merah Laketown Resort tu ha..Macam biasa on the way nak ke sana berenti RNR Semanggul tu. And lepas breakfast bawak lagi Xiyad main buaian. Kali ni dh ada pengalaman, tgok la dia wat muka trademark dia tu haa...ekekekeke

c

Xiyad dan trademark gelak senyum nya. Mesti aku akan rindu muka dia ni bila dia dah besar and tak buat dh..

IMG_3732

Sampai kat Bukit Merah around 10:30-11 gak. Memang lah ramai haaa. Beratur nak beli tiket. Adik askar aku yang gi beli. Yang lain menunggu je lah. Sambil menunggu Xiyad tertarik plak ngn air pancut mini ni haaa...Jenuh la mak dia nak pegang basah2 gitu. Naik tensen jugak la mak dia nak pegang and terus pass kat aku.


Pass kat aku? Aku duduk kan je la tepi tu. Haa..main lah air tu puas2. Nama pun cuti2 Bukit Merah kan. HAHAHA. Tapi kami beli pakej utk semua tempat. Jadi Waterpark tu last sekali. Plan awal waterpark first tempat..kira dh siap puas mandi tukar baju baru gi naik bot gi Pulau Orang Utan and Zoo mini dia..eh..EcoPark kata nya. Tapi sebab tempat bayar tiket dah dekat dengan jeti bot, and diorang sendiri syorkan pergi pulau dulu sebab petang ujan..jadi tukar plan lah.

Detail lepas dapat tiket tu..aku apdet next entri..hehehehehe..
 

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP