random babbling

>> Friday, January 18, 2013

Jumaat dah. 3 hari juga rupanya aku tak update blog. Alah..bukan ada readers sangat pun dah. Ekekekeke. Aku plak malas nk share link kat twitter or FB..

Hmm..nak kata bizi tu tak juga lah. Tapi kalau bawak runningman ke opis mmg busy lah kan. HAHAHA.  Bulan ni ntah camne walaupun duit banyak kuar tanpa diduga, balance masih ada 50 kat wallet untuk sampai 23hb ni. Alhamdulillah. Rasanya sebab awal bulan dh beli barang basah. Then berhari2 gak tak masak makan lauk kenduri itu hari. Siap bawak bekal ke opis. Alhamdulillah 6 bungkus yg aku bawak 1 je tak dapat nk dilupuskan. Ayam masak merah tu..memang tak larat dah. Tu yang save bajet keluar bulan ni. Oh..tp kad kedit swipe tukar drive shaft itu hari *peringatan utk diri sendiri*



Duduk depan kat meja baru ni ok gak. Bersosial aku dengan opis2 met. Privacy pun agak ok juge. Cuma tak dapat kasih sayang makcik pantri. Selalu dia buat teh ke apa2 dia akan bawak semug, segelas, sepinggan ke meja aku yg tepi pantri tu. Ni dh kat depan mmg tak dapek ah.

Huhu..ada apa dengan moto ni? Hmmm ni antara moto yang aku target nak beli ni. Superbika adalah item terakhir dalam wishlist aku..well wishlist wat masa ni lah. HAHAHAHA!! Bawak moto ni gi keje dari sempadan nilai tu mesti cepat skit smpi. Cepat n lebih selamat. Haaa..Harapnye lah. Kalau dh ajal bawak slow pn org lain yg bantai kau ye dak.

RM44,000. Hadehhh..moto leh laku 4-5 ribu je kot kalau jual. Hmm..cam ok gak. Tunggu gaji 5 angka lah. Tapi bila tu? HAHAHAHA!! Apa pun moto ni lambat skit. Paling cepat, tahun depan lepas lense dh abes bayar. Matiklah cembam muncung bibir balik umah ni baca. HAHAHAHA!!!


About Xiyad..hmm..tak berjalan lagi. Aku suh tolak walker yg roda licin laju tu OK plak. Mula2 aku cuak nk lepas sebab bila aku tahan depan walker tu, force dia tolak tu laju wo. Tapi aku brani kan je diri (aku plak kena branikan diri) lepas depan tu n biar dia tolak. Memang nk tersembam, tp somehow dia leh control. Skang leh tolak sendiri, siap leh btulkan arah. Kan walker mana leh tentu arah dia bulat gitu.

Maybe balik ganu dia leh jalan kot. HEHEHEHE. Xiyad kan tangkap something bila balik dari jalan2. So let's see la. Yang penting harap jangan ujan petang ni sebab aku nk mewalap

1 comments:

Kniedaz January 18, 2013 at 5:56 PM  

beli moto tu nanti susah nak bawak xiyad...hehe...xbagi dia meniti tepi2 sofa ke? kalau dalam walker kan beroda laju...kalau guna kederat sendiri mungkin dia ble control

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP