Nak urutkan anak..bapak dia yang berurut

>> Wednesday, December 5, 2012

2
Funtime with Zoffea and Zaffar. More pictures here or just click the picture =]

-----------*****-------------------------------------*******------------------------------------*****-------------


"Mana ada kita kena sampuk laaa~~~~~"

Balik dari Sabak wiken lepas lalu Shah Alam sebab nak drop adik bongsu kat umah adik aku. Dia cuti skolah. Jadi lepak situ la sambil tolong jaga anak buah gitu. Alang2 kat Shah Alam, mak aku urged aku gi bawak Xiyad jumpa Pak Mat tukang urut area umah adik aku tu. Hmm..yelah yelah. 

Citer nya gini..anak buah aku si Nahdan tu penah wat perangai pelik tengah2 malam bangun cergas gile2 main. Mak ayah dia plak jadi seram tgok tengah2 malam cergas melampau. Ntah camne leh kenal Pak Mat ni, bawak la berubat. Cara Pak Mat ni, dia pegang tasbih n sambil sebut nama pesakit, dia akan tanya "adakah si pulan ni ada gangguan makhluk halus". And kalah ada tasbih tu macam goyang2 sendirinya. Haa gitu. Ate masa adik aku bawak tu memang goyang. And Pak Mat tu siap cakap ada benda ikut satu maghrib ujan renyai2. Bila adik ipar aku ingat2 balik betul lah. Dia ada balik time2 gitu dari Putrajaya sebelum tu. So pendekkan citer, elok la dah si Nahdan tu malam tido macam biasa.

Bila aku citer Xiyad dok menangis semahu2nya dulu, terkejang2..mak aku just concern n mintak bawak. Aku pn masa tu rasa nk bawak. Tapi upanya pasal susu macam aku penah citer dlm entri sebelum ni. Tapi mak aku ni gi gak tanyakan masa ikhtiarkan abang ipar OZ aku kat situ. And memang betul la bila ditilik, Xiyad takde gangguan tapi ada seliuh urat. Tu yang mak aku suruh gak gi.

So lepas maghrib ahad lepas bawak gi. Terseliuh bhgian leher la. Urut kejap je sebab Pak Mat kata skit je. Adik ipar aku ckp RM30 dia selalu bagi kalau Nahdan (budak) berurut. Aku macam nk bg RM10 je, berpada ngn effort la kan. Tp jadi segan la dh adik ipar aku kata gitu rate dia. Jadi sebab nak bagi puas ati, aku mintak diurut plak. HAHAHA. Pk2 balik, memang dh lama tak berurut weh!!! 

So berurut la aku. Setahu aku, aku ada terkehel bahu kanan and memang betul la bila smpi part tu, menyerongen je (ayat jawa menyerongen tu.bukan typo). Then smpi part betis kiri aku memang rasa sakit. Padahal Pak Mat ni punya tekan so-so je. Maksud dia, korang bayangkan korang kena urut n ada rasa sakit kan..haa level sakit tu stop kat situ je. N you can bear it. Tapi smpi kat betis kiri tu..nindiaaaa aku menggeliat. Pak Mat kata ada cramp situ. And bila aku ingat2 balik..OOooo..betul la!! aku mmg ada rasa cramp situ kalau main tenis tengah serve tu. Jadi terbukti la Pak Mat ni bukan aci urut je. Dia 'pecahkan' cramp aku tu..memang menggeliat lahhh...

Tapi part paling aku susah nak bear berurut ni time menelentang n kat perut. Perghhh..sebab dia geli campur sakit. And bila ada rasa tu otomatik perut keras. Bila perut keras, tak elok n tak boleh la nak urut. So ko kena bear with it sambil tak keraskan perut. Haaa..Mujur kali ni aku ok tak keraskan perut. Last dulu ngn nenek aku, memang takleh bear weh~~ terkeras2 perut last2 nenek aku tak urut..fed up. HAHAHA!!

Tapi bila Pak Mat ni urut kat pangkal anu tu..kih kih...dia punya tahan geli, sakit tu..aku dh ibarat pompuan tgh orgasm tahu...hahaha. tak tahu? lantak kau lah...HAHAHAHA!! Pastu ada plak tersentuh2 bebird layu aku tu...nyiahahahaha..deymmmmm...tapi keseluruhannya mmg best lah dapat berurut. Malam tadi terbukti sebab tak cramp dh bila main tenis. Cuma saikologi minda ko dok tertunggu2 cramp tu sbb dh biasa cramp. Tapi tak cramp. Haaaa~~~

Oh..aku bayar RM70 malam tu. Sebab kat papan itam umah dia ada tulis urut lelaki RM30 ke atas. So aku bagi RM40 la utk aku. Xiyad aku bayar RM30..huhu..kalau mai lagi..aku bagi 30 je dh..Ni kali pertama kan~~~

5 comments:

~wAniE~ December 5, 2012 at 11:36 AM  

entry berurut level 18 keatas..nasib dah 18 keatas dan berkhawin..hahahh

Kniedaz December 5, 2012 at 1:12 PM  

hehehe..jangankan ko Hemy, kalau akak kena urut pun mesti rasa tergeliat geliat geli + sakit tuh...seronoknya dapat berurut...

HEMY December 5, 2012 at 2:44 PM  

hahahha..hamvoiii waniee

kniedaz...kan~~~ mmg geli cmpur sakit cmpur sedap

zonaku December 5, 2012 at 10:32 PM  

hahahaa... lama x berurut y cenggini.

dl kat kajang aku da g urut, akak tu betulkan bahu, sebulan aku x main badminton. masa dia urut betis, mmg tahap gaban la... sikit je lagi akak tu nk merasa sepakan padu maut aku...... maklumla, aku suka pakai high heels..

Masy December 6, 2012 at 8:09 AM  

kemain bebird layu hahahahahahah bodoh laaa

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP