Le Lanun Ranggi Contest

>> Monday, December 10, 2012


Lama gileeee aku tak join kontes kau tau??!! Haaa..ni tertarik hati plak nak jain satu kontes "beri dan berambus" blog Le Lanun Ranggi ni haa..Aku baru gak la follow blog ni time mencari2 blog kartun bila tetiba rasa nak melukis balik (walaupun huduh je aku lukis kan). So inspired by this blog salah satunya...aku pun folo lah haa...

Syarat2 dia mudah je. Korang leh belek sendiri kat blog brader ni Kalik banner contest tu haaa..tinggal klik je pun adoii!!!


Haaa so ni aku nye entri la...dengan keikhlasan hati ku bukan milikkku ni aku buat ni..haa. Aku sangat berharap untuk menang siap sumpah lepas aku join ni..takde sapa dh join..bwahahahahaha!!! Aku nak mug dengan katun dia tu woii..smart woihh!!! Aku dh la pengumpul mug yg kacak.

Kepada bro Aujinz..aku rasa baik bagi aku menang..sebab kalau aku tak menang..aku akan serang kapal lanun ko, takluk sume krew ko dan aku jadikan kau tukang pantau pulau je dan aku sebagai bos kau..macam ni!!;

Aku tukar nama krew kau kepada LANUN BUNGA...HAHAHAHA!! Haa..takut tak? baik bagi aku mug tu...ekekekeke!!


*fail btol aku lukis kapal. dh lukis baru gugel..bwahahaha..ntah kapal apa ntah ni haaa*

Oraitt!!! Semoga entri ini diterima oleh pihak penganjur!!
 

14 comments:

Kniedaz December 10, 2012 at 5:37 PM  

Alamak..dah buat ke? Akak baru nak start buat dialog..xpe..xpe..akak bagi ko menang nombor dua..akak no. 1..ok tak..? Harta lanun kita bg 50-50

Aujinz December 10, 2012 at 6:03 PM  

Hahahhaha.. terbaik terbaik.. terima kasih juin..


tapi nak rompak kapal ape, lanun dah pencen.. koh koh koh.

Anonymous,  December 12, 2012 at 12:59 AM  

smart gok katun mu..moge menang!

kueh

keri ikhwan December 12, 2012 at 1:49 AM  

fuuyoo. cool gak katun bawah tu

aurikelsan December 16, 2012 at 11:51 AM  

gudluck!

muka/ekspressi budak tecit pegang pdg kt atas kapal tue cute sgt owwhh

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ December 16, 2012 at 10:48 PM  

alhmadullilah dpt pkai beg plastik jewww... huhu gud luck

Natasha December 18, 2012 at 10:35 AM  

good luck!
dtg dr segmen same ^^..

Nieyxzha Hassan December 18, 2012 at 1:21 PM  

Beg plastik mahal tu skang ni.. ^^

deno December 18, 2012 at 9:56 PM  

haha.. beg plastik? lawak tol.. :p

dari segmen yg sama :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

mselim3 December 21, 2012 at 5:07 PM  

cantik kapal tu....mselim3

saya datang daripada segmen yang sama....pape nanti komen saya pulak k....

http://mselim3.blogspot.com/2012/12/le-lanun-contest.html

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP