Le Lanun Ranggi Contest


Lama gileeee aku tak join kontes kau tau??!! Haaa..ni tertarik hati plak nak jain satu kontes "beri dan berambus" blog Le Lanun Ranggi ni haa..Aku baru gak la follow blog ni time mencari2 blog kartun bila tetiba rasa nak melukis balik (walaupun huduh je aku lukis kan). So inspired by this blog salah satunya...aku pun folo lah haa...

Syarat2 dia mudah je. Korang leh belek sendiri kat blog brader ni Kalik banner contest tu haaa..tinggal klik je pun adoii!!!


Haaa so ni aku nye entri la...dengan keikhlasan hati ku bukan milikkku ni aku buat ni..haa. Aku sangat berharap untuk menang siap sumpah lepas aku join ni..takde sapa dh join..bwahahahahaha!!! Aku nak mug dengan katun dia tu woii..smart woihh!!! Aku dh la pengumpul mug yg kacak.

Kepada bro Aujinz..aku rasa baik bagi aku menang..sebab kalau aku tak menang..aku akan serang kapal lanun ko, takluk sume krew ko dan aku jadikan kau tukang pantau pulau je dan aku sebagai bos kau..macam ni!!;

Aku tukar nama krew kau kepada LANUN BUNGA...HAHAHAHA!! Haa..takut tak? baik bagi aku mug tu...ekekekeke!!


*fail btol aku lukis kapal. dh lukis baru gugel..bwahahaha..ntah kapal apa ntah ni haaa*

Oraitt!!! Semoga entri ini diterima oleh pihak penganjur!!
 

Comments

Kniedaz said…
Alamak..dah buat ke? Akak baru nak start buat dialog..xpe..xpe..akak bagi ko menang nombor dua..akak no. 1..ok tak..? Harta lanun kita bg 50-50
Aujinz said…
Hahahhaha.. terbaik terbaik.. terima kasih juin..


tapi nak rompak kapal ape, lanun dah pencen.. koh koh koh.
Anonymous said…
smart gok katun mu..moge menang!

kueh
keri ikhwan said…
fuuyoo. cool gak katun bawah tu
Abu Huzaifah said…
hehe... ok ... gud luck...
aurikelsan said…
gudluck!

muka/ekspressi budak tecit pegang pdg kt atas kapal tue cute sgt owwhh
alhmadullilah dpt pkai beg plastik jewww... huhu gud luck
Natasha said…
good luck!
dtg dr segmen same ^^..
Nieyxzha Hassan said…
Beg plastik mahal tu skang ni.. ^^
deno said…
haha.. beg plastik? lawak tol.. :p

dari segmen yg sama :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html
mselim3 said…
cantik kapal tu....mselim3

saya datang daripada segmen yang sama....pape nanti komen saya pulak k....

http://mselim3.blogspot.com/2012/12/le-lanun-contest.html