Boling Tradition : Kuala Selangor

>> Thursday, December 13, 2012

Berhari gak rupanya tidak berhapdet. Mahu mendoodle tidak berkesempatan. Mesyuarat diskusi sepanjang hari-hari yang lepas. Bukan lah dari pagi smpi ke petang..tapi habis mesyuarat, lunch dan kemudian mesyuarat lagi. Masa senggang tengah2 tu lebih seronok bermain telefon saje. Lebih2 lagi addicted dengan satu game yang baru download ni haa..hahaha

Malam ni takde mood nak main DOTA, so aku edit la gambar-gambar main boling ngn family aku kat Kuala Selangor beberapa weekend yang lepas. Selama ni aku ingat tempat boling ni dalam Tesco Kuala Selangor tu..rupanya dalam mall apa ntah nama. Kuala Selangor dah ada mall rupanya. HAHAHAHA!!! Slowpokemon betei lah. Aku kiranya pestime lah ni mai mall ni. Kuarga aku yang lain dah banyak kali pi sebab diorang dah penah banyak kali gak berbolingan kat situ.

IMG_3468

Abang Osman aku ni plak memang suka main boling. Tapi kat Ozy tu tak pernah nye gi main boling. Datang malaysia ni je la dia main. So lepas dia dah tanya-tanya, dapat gak dia main boling wiken ittew. See..Punya girang gira dia.

IMG_3452

Ini budak Nureen pun pestime jugak la nampak bola boling warna warni tu haa..tengok bukan main suka lagi dia. Xiyad tengah ngantuk masa ni. Kalau tak mau dia pun berdiri kat tempat bola tu. Cuma kena hati-hati tiap kali bola tu golek la takut tersepit jari kan.

IMG_3456

Haaa..tu nampak..siap give 10 lagi kat mak dia. Memang memori boling malaysia lah kiranya ni.

IMG_3450

my sis' family with my youngest sister. Bila lagi masa nak spend time camni together pun tak tau . Nanti lah kalau ada masanya, rezekinya kami ke sana..kita try boling Ozi plak ek.

IMG_3477

Niat sebenar balik kampung salah satunya nak gi kenduri kawin kawan. Tapi bila tiba2 plan boling..maaflah ye kawanku. sebab julung2 kali kami dapat berkumpul sekali ni. Walaupun kuarga adik aku yang kat Shah Alam tu takde..tapi hampir lengkap dah ni haaa..Jadi famili didulukan lah.

Memang seronok. Cembam macam besa tak main. Kak Wa pun tak main. Adik laki aku siap book 3 games. Haaa..amek la korang puas2 baling. Aku mmg lama dah tk main. Tapi masih leading cm biasa lah.HAHAHAHAHA



3 comments:

Masy December 14, 2012 at 9:09 AM  

nampak sihat dah abang ipau ko, alhamdulillah.. so dah dpt buang abes ke mende2 tu?

Kniedaz December 14, 2012 at 7:10 PM  

lama tak main boling...skang ni anak2 akak pulak yg main boling..ikut mak & pak sedara diorang

HEMY December 17, 2012 at 12:39 AM  

alhamdulillah..dah banyak kurang katanya sakit2 sendi tu..harapnya balik ausie lebih sihat la

kniedaz nape tak join je sekali.haaa

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP