30-day doodle challenge - #1 : Self Portrait

>> Friday, December 28, 2012


Teringin nak aktif balik melukis or kalau tak layak dipanggil lukisan, menconteng lah..haa..Jadi kena ada satu booster nak kasi istiqamah skit. Kadang tu takde idea. Tapi selalunya ada idea tapi tak pandai nak lukis ikut idea tu. Maklum la..idea besau everest, skill sekecik siput je..

So aku surf2 terjumpa 30-day doodle challenge ni. Aku jadikan ni sebagai starter lah. Maybe tak buat hari2..tapi aku try abeh kan 30 assignment ni.

So assignment pertama - Self Portrait

Err...aku tak reti beb lukis potret. Seumur idup aku penah lukis yg ada mirip skit potret Hritihik ngn Pak Lah je (Di mata aku la). Jadi bila suh self portrait, memang kelaut di bawa bah la. Haa..jadi ni je la self portrait kemalu2an aku sebab tak reti nak lukis haaa...

Terima lah seadanya..EKEKEKE...Aku aim by the end of 30-day challenge ni aku dh makin biasa melukis jadi la..takde nya makin terrer..hhehehe


5 comments:

Drama Queen December 28, 2012 at 10:45 AM  

cabar hoi...
aku nye tangan mcm da keras kejung neh.

tak jupe penggg.. aku carik charcoal dulu. ko proceed dulu hoh.

Kniedaz December 28, 2012 at 12:26 PM  

seronok ni mendoodle...lama dah tak melukis..sibuk membaca je..

HEMY December 28, 2012 at 2:35 PM  

pa lagi kniedaz..ayuh lahhh

zonaku December 28, 2012 at 9:51 PM  

orang lidi pun aku lukis x berapa jadi

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP