Happy Birthday Cembam!! Selamat Hari Malaysia

>> Monday, September 17, 2012

First of all..nak ucapkan selamat ulangtahun kelahiran buat Cembam terchenta untuk kali yang ke..30!!! Oh em ji!! Cembam dh 30an!!! Hehehehehe. Semoga kekal awet muda lah ye dan maintain slim..eh..lain macam plak wish.

Semoga panjang umur, agar dapat terus bersama aku dan anak-anak (fuiyoo anak2 tu), dimurahkan rezeki so boleh la tolong aku financially bila2 masa diperlukan kan...and ditetapkan iman, biar mudah masuk syurga dan bersama semula di sana kelak yee... Laling doakan cembam dapat achieve everything yang diidamkan sepanjang idup ni ye..semoga jodoh kita berkekalan hingga ke akhir hayat dan bahagia selamanya~~~

Bali-GWK

Oleh kerana adiah dah beli in advance itu hari, sandal baru kan haa..tu gambar atas tu adiah arijadi la yg dipakai dek cembam tu..hehehe. So takde apa special dpt dibuat juga sebab duit dh langsai kat Bali ari tu kan..dengan gaji awal, raya lagi..so tengahari tadi just bawak gi makan best skit.

Kebetulan mak ayah aku mai sini gak. So fikir punya fikir, decided makan kt Restoran Saba makanan arab. Senang juga utk mak ayah aku ke Shah Alam balik umah adik aku lepas tu. So kami pun ke Cyberjaya makan. Aku dh allocate duit yg tggl skit ni pn takpe la utk lunch spesel kohnon tu.



Smpi Saba aku order large lamb kabshah, large apa ntah lagi lamb gak then chicken pn large. Padahal mmg dh plan dr umah lagi nk amek 3 or 4 set utk 6 org. Lepas dh order large blake baru prasan. "eh..sama macam order utk 6 org la ate sume large". Sekali dia sampai..tuddiaaaa...punya la besar pinggan. Terus ketepikan satu pinggan utk tapau. Huhuhuhu!!! Abah tambah berapa kali ntah..selera betol dia..tapi malangnya mak jamah skit terus tolak tepi. Dia kata tiba2 dia jamah mula2 tu rasa takleh masuk tekak rasa lamb tu. Memang mak je la tak makan. Aku mmg makan banyak siot..Tu pun yg tak habes utk tapau masih setambun lagi haa..

Abeh makan balik umah sebab kawan skolah nk singgah beraya. Dia dh tggu depan umah dah masa aku smpi. Kira dia sempat tunggu 5-7 minit gitu lah. Masuk sembang2 pa sume then dlm kul 6 petang gitu dia minta diri.

Hmm..tu je la  syawal terakhir kami yg kebetulan juga jatuh padi hari lahir Cembam. Pape pun selamat hari jadi dan selama hari malaysia!!!

2 comments:

Erina Asmawani September 17, 2012 at 9:54 AM  

Happy birthday Wawa aka Cembam. Moga dirahmati, dimurahkan rezeki dan bebahagia bersama keluarga tersayang :D

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP