Selamat hari raya


Assalamualaikum dan selamat tengahari semua. Hmm..dah pukul 12:22P.M dah. Cepat je masa berlalu haa. Kat opis ni dah ramai dah yang takde. Masing2 dah wish selamat Hari Raya dah. Memang kena balik hari ni or esok lah kan kalau nk elak jem. Maklum la raya hari Ahad kan. Cuti aku plak tak berapa nak ada. Eh, memang takde. Ni dapat cuti belas ihsan PM aku approve je ni.

Seminggu dua ni tengah cuba aktif balik melukis. Tu tahun ni kuar poster raya versi doodle yang tak berapa nak lawa tu. Haaa..Selamat Hari Raya ye semua. Mintak maaf zahir batin mana yang ada salah silap selama ni. Kat twitter ke, kat blog ke, kat FB ke semua2 lah. Semoga yang memberi kemaafan tu dilimpahi kurnia Allah sebaik-baiknya.

Aku mungkin balik kul 3 pagi sok. Kononnya nak bersahur dalam keta. Kita tengok je la terbangun ke tak. Hati2 di perjalanan ye. Tak tau la camne raya kali ni. Cuak tol dengan speedtrap yang berlambak2 tu. Haishhh


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR BATIN
DARI AKU, CEMBAM DAN XIYAD ASYTAR!!


Comments

Erina Asmawani said…
Selamat Hari Raya Hemy, Cembam & Xiyad!! Sorry kalau ada salah silap ok.

Comeyy kartun. Buatkan versi aku sefamily pulak bley?? Hehehe


P/s: Pesal kaler macam tak habes ni? kaler bagi habes la baru lagi comeyy!
HEMY said…
aku ada warna tu je highlighter. hahaha