Opis dan puasa

>> Wednesday, August 8, 2012

Memang tak boleh nak dinafikan kat opis mana2 kalau masuk bulan puasa dia jadi rasa sejuk lebih. Maybe sebab kita lapar kan. Memang beku la jari jemari aku tahap frostbite kat Gunung Everest nu. Dah la wa memang cepat cool orang nya..hehehehe.

Bila dah sejuk plak, dia datang sekali ngn pakej mengantuk. Utk puasa ni alhamdulillah baru 3 hari yg memang gua ngantuk abeh..Hari lain tu cerah je dek surfing, tweet dan pelbagai2 lagi.


Start minggu lepas aku install satu game kat Iphone ni haa.. Temple Run. Rasa ramai yang dh main. Aku ada tengok lama dah kawan2 main. Tapi baru rasa nak download. Keje game ni lompat-lompat, seret badan and kutip gold. Hehehehe. Best gak la. Easy going nye game. Tapi kadang jadi stress gak sebab nk aim for high points.

Tapi ada sekali tu walaupun dah main game pun rasa ngantuk gile weh...Hatta tengah main game tu pun tersengguk. Memang kronik lah. Nak buat taktik kat bawah ni, spek itam tertinggal plak hari tu. Tau pa taktik dia?

 

Haa..Nindiaaa aku nak share. Kan aku ada bagitau korang aku kat opis pakai spek itam wat keje adap PC. Instead of spek rabun jauh aku tu, aku rasa spek itam ni buat mata aku sooth je tgok pc ni lama2. Yelah dia filter flare tu kan. Nak beli filter watpe kuar duit kalau ada spek itam yg boleh guna. And yg ada kat opis ni nmpk aku pakai spek itam pun cam tak kisah and leh terima.

Jadi kadang bila aku dh mengantowkkk gila tahap ashabul kahfi..aku akan letak tangan kat mouse, pandang PC and tangan lagi satu cam besa kat keyboard. Atau mcm pegang Iphone or mcm baca something. Tapi sebenarnya aku curik tido 3 minit. Memang penyamaran terbaik dengan bantuan spek itam gua. 

Hahahahaha!! Kewl tak?

 

A-year plan. Lagi sebulan nak ke Bali. Yeaaa~~~

 

2 comments:

zonaku August 8, 2012 at 6:56 PM  

aku dah bl tiket pegi balik kl.... ada bl lagej x p bali ni?

HEMY August 9, 2012 at 9:45 AM  

ntah..pegi takde kot..balik tu yg tak pasti

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP