Xiyad dok sembang ngan 'adik'

>> Monday, June 18, 2012

Last Saturday, kakak ipar aku berkunjung ke teratak usang aku ni nun dari penang. Dia ke kenduri kawan dia kat area Uniten tu, so alang2 singgah la sat. Tapi tak bermalam pun sebab Along bermalam kat umah adik ipar dia. Diorg smpi petang dalam kul 3 ke 4 gitu tak silap aku. Mekasih bagi buah tangan pelam besaq yg tak potong lagi sebab nk tunggu masak n buah ciku tu yee. Ni pestime tgok Along lepas beliau pregnant. Hehe. Dah nampak dah perut 5 bulan tu. Cembam dulu tak nampak pe lagi 5 bulan. Anak besar la tu gamaknye. Xiyad mulanya nangis2 gak bila abang ipar aku try pegang. Tapi lepas dah lama dia ok je. Sengih2 gak la. Tapi yang menariknya bila dia start rapat2 ngn along aku nih. 


Dia meniarap smpi betul2 depan Along aku tu. Then dia dok try pegang perut Along. Memang motif sangat. Tu tgok tu, maybe dia nk cakap kat Along "anak pompuan la Mak Long. Dia kata Mak Long kuat keje sangat, dia penat". Heehehehe


Macam berinteraksi plak Xiyad dengan baby dalam kandungan tu. Hehehheehe. Xiyad tak sabar tunggu adik la tu kuar. 

4 comments:

Masy June 18, 2012 at 2:57 PM  

kee... xiyad nak adik gak ni? amboih. hihihi

HEMY June 18, 2012 at 4:28 PM  

nak adik konon ye xiyad..bunyik sket dh terjaga tido...camne nk klimaks..hahahaha

Erina Asmawani June 18, 2012 at 4:38 PM  

olololohhh..comeynyeee! berinteraksi dengan adik secara batin..eh eh..batin ke? hahaha

rasanya betul la kot adik dalam tu gegurl sbb xiyad mesra je..org tua2 kata kalo baby boy x suka ngan org ngandung,dlm perut dia boy..gitulah sebaliknya..

zonaku June 18, 2012 at 10:46 PM  

ko hanto dia tido bilik sebelah...

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP