refill Coke 5times in MCD got beaten?err really?

 

Stumbled upon this video. But the interesting part is this time, racism is not really provoked by the commentators of the videos. Mostly kutuk kaw2 the students. Ahahahahaha!!!

But for Mcd staff, your term is "u can refill". The students might be wrong to refill too many times without any consideration and even share with 5 people. But it's a loophole in your own term. Plus you didn't get extra bonus for saving the coke man. Just give them laaa

Comments

daddydee said…
Budak McD tu bangang.. Bukan reta dia pun...

Masa aku keje McD aku kasi je sapa nak minum sampai lebam. Kalo staff dan adik-adik anak yatim yg jual kismis aku siap suh diorang simpan cawan lagi.

Penah skali adik anak yatim tu dtg nak beli air je. Aku tya cawan ada tak dia kata ada. Aku suh amik cawan dan bawa kat aku.
HEMY said…
tu la pasal...bukan reta mak ayah pun.10x refill pun biaq pi lah...asalkan diorg mintak beradab.
apa nih...bukannya hang punya kedai..hang makan gaji je...bukannya dapat gaji lebih kalau kurang beri free coke...dah taupun mereka tuh student..duit tak banyak pun..dulu junior aku pun buat camnih..lagi hebat..2 hari berturut2 bawak masuk paper cup coke untuk refill..haha
Hemy said…
Hcvvorld,the kids pn quite langsi.haha..the comments dont seem on thr kids side oso.dats y i said interesting.titlr say got beaten but nothing happen
Masy said…
hahahaha mmg best baca komen2 dorg kt utube. takde isu racist ke ape, kebangangan adalah hakmilik setiap insan.
jedi said…
Kekadang aku bengkek jugak ngan bebudak / manager McD or KFC yg kerek nak mampus. Layan macam tak layan je.