Mengantuk Tahap Ashabul Kahfi


Huwarghh!!! Tahik tol!! Opis blok flickr aku pn tak tau apa benefit dia dapat. Nak upload guna blogger direct asek hang je plak dah..caishhh!! Aku wat entri lain je lah dulu..SAKIT ATTTIII *gaya Ropi*

Semenjak dua menjak ni, aku kalau merempit nak ke opis dari umah aku nun kat Sri Putra tu mmg dh rasa macam balik kampung time raya lalu PLUS Highway. Ditambah plak lately ni asek mengantok tahap tersengguk2 bawak moto tu. Dia punya peeling macam time puasa je haaa..Ni bukan overexaggerate dowh. Tapi mmg ngantuk gilee bawak moto tu sampai aku rasa fedap sangat nk tahan ngantuk and rasa nak mencolot (melompat) je dari moto tu, biaq pi ghaplah terkois dia la nak langgar pa, pastu jatuh guling2 and tido je kat mana pun aku berenti guling..Siyesssss annoying gile tahap ngantuk dia.

Pagi tadi pun terlelap2 walaupun aku tidoq awai skit n pagi tadi macam dpt gak la tido pas subuh yg buleh tahan duration nye ngn Xiyad dok main sorang2 niarap atas lantai tu. Tapi tetaplah mengantuk smpi tadi nk terlanggau bontot lori. Hahahahaha!!! DENG!! Aku bawak laju dh nk kasi rasa thrill tu ilangkan ngantuk. Tapi takleh gak.

Sudahnya aku berenti lepas tol bangi sblum smpi Exit kajang tu, kuarkan iphone dari beg, cucuk headphone, pasang mp3, volume max, pasang kat telinga, pakai balik helmet...yeahh!! Aku rempit ngn lagu 4Minute HotIssue sebagai starter sambung lagi perjalanan gi opis. Baru lah ilang ngantuk aku tu HAAHHHHHH!!! Nak kata tgok Euro nye idak..haishhh!!!

Tak tau la camne time puasa nanti. Nyesal plak mintak kuar awal tempat cari makan ni. Huhuhu!!! Tak dapek nak leisure2 time puasa..

Comments

Masy said…
gila kronikal tahap kemengantukan ko ni ahahahhaha
HEMY said…
mmg kronikal of narnia!!
zonaku said…
ye la orang ada iphone................




kalau aku.. jenuh! eh, aku mana naik moto!
Erina Asmawani said…
mmg kronik gila nih..hati2 weh.
HEMY said…
haha..dulu time sony ericsson pn aku wat gitu zona

erina..ok
Anonymous said…
clue nak noto besau la nie...