Geng Memuah - Kenduri Wafa & Iyan

>> Monday, June 4, 2012

Sabtu lepas, 2 Jun - Aku dan geng Memuah yang lain attend kenduri kawin one of us, Wafa kat Bahau nuuu~~~ Lama dah agenda ni diperbincangkan..tapi tinggal 2 minggu nak majlis punya plan baru betul2 diguna pakai dan dirangka serta diwancana dengan baik. Hehehehe.

Aku offer dak2 ni tido umah aku malam sabtu tu utk mudahkan perjalanan. Takde la sabtu pagi tu baru nak kutip sorang2 yang bukan nye sekangkang kera jarak umah masing2. Hehehe. And lepas depa setuju, Zona, Masy, Keri and Bella pun tido umah aku le malam tu  lepas depa mai seketa dengan Swift baru yang maha angkuh dan terkenal di Highway Plus..ahahaha!!!

Tapi lepas anta Unidentified Tumpang Person (UTP) tu, masuk je highway plus through Sri Putra toll tu diaaaaaa keta punya panjang, banyak, terkedek2 gerak menghala Seremban. D.E.M..Ni poblem dia..sebab nak mai sama2, satu geng kan..cumanya, antara geng2 ni dua orang adalah photographer opisyel kenduri tu. Ada anak kecik plak tu yang jadi skejul tu slow skit nk start grak. Yelah, ate nak bawak baby2 Memuah Junior ni kan..kalau tak bawak, memang awal dah gerak.

Tapi detail citer malas ah nak citer cni. Entri ni just  nak tepek gambar2 geng memuah ni...ada kawan aku sorang tu blogger pemes nak gambar utk citer kat blog dia..Aku pn cuba la uplod seawal mungkin mana yg boleh. Harapnya nanti trapik aku terpalit jugak la kan..ahahahahaha!!!!


memuahA


memuahB

memuahC

Gambar first tu sebenarnya patut si Aqil kat tangan Wafa, sekali timer dh start boleh plak dia meragam taknak kan. Amir terus sambar..hahaha..tapi sebab timer 10sec, sempat jugak dapat gambar tu. Gambar 2nd tu kira pose formal and the 3rd one tu pose bebas. Hehehehe.

Ini la geng memuah kami yang tak ramai mana..tapi merrier than any other geng..cewah!!!! Ahahahahaha!!!! Alhamdulillah lepas ada anak, pun kami leh gather camni. Moga ukhwah kami berkekalan lah hendaknya yeee..

Congrats to Wafa n Iyan..semoga dianugerahkan Allah anak2 yang comel, soleh dan dengar cakap ye..Semoga perkahwinan korang dirahmati dan berkekalan.

And yg dok umah aku tu harapnya berpuas hati la ek..

9 comments:

Masy June 4, 2012 at 2:24 PM  

takleh blah gambau 1st tu punye cerita hahahahah!! klu la dpt snap masa ko huru hara cari port lepas port kene sambar dgn amir, sure lawak! hahaha

ai laikeee gambau gaya bebas. aqil dok perati pakcik keri. xiyad dok usha apak dia punye posing manje. kihkih

cik selamah kundang June 4, 2012 at 2:35 PM  

congrats wafa and husband...power korang.semua turun

Jard The Great June 4, 2012 at 2:40 PM  

Siapalah blogger pemes tu.. cishhh.. hahaha

syah shah June 4, 2012 at 2:56 PM  

Tengok gambau kau urang baru aku tingat, aku tak amek gambau pun ngan Wafa!!

HEMY June 4, 2012 at 3:52 PM  

Masy, hahaha..aku ye2 la ingat dh smpi masa snap kan

cik mooney..kalau kena gaya n masa, kami turun kenduri ko plak..hehehe

jard lah blogger yang peymes tuuuu

syahshah..itu le pasai...aku tido ek masa ko lepak2 dlm tu kan. aku bgun2 dah takde..aku masa tu tunggu wafa smyg katanya...nak amek gambar sama le plannya..skali kul 5 baru depa siap..hahaha

hajiMete June 4, 2012 at 4:49 PM  

sonoknyer gi tengok orang kawen tuuu.. ehhhee

zonaku June 4, 2012 at 9:21 PM  

aqil x der rupa nangis pun.. cam hepi je....



masyyyyyyyy!!!!!!! ena tayang kelangsingan badan dia kat pic last tu

❀aRaBeLLa❀ June 8, 2012 at 9:00 AM  

hahaha Xiyad memana kamera mesti dok pandang Kak Zona..berkenan betei dia kat Kak Zona..

sri noraima othman June 8, 2012 at 2:33 PM  

meriahnye gambau ni!!! i like!!!

pasni turn sape plak??? hehehhehe

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP