Cuti sekolah!!

>> Monday, June 4, 2012

Fyuhh~~ penatsss

Aku ada di kuala terengganu lening. Hehe. Sampai pukul 7.40 ptg tadi. It's the longest journey to KT so far, 7 hours. Maybe sbb keta byk n aku takde rasa nk speeding. Alhamdulillah xiyad maintain behaved, kena la juga agkt kuar dr carseat tu 2-3x spnjg perjlnn..tp mmg perlu pn kuarkan rvery now n then sbb panas n lenguh dia dlm tu. kalau agkt kuar tu mmg akan berbunyik2 tulang dia. Mesti dia rasa lega je bila bunyi tu. hehehe

Selasa lpas, once aku dh dpt total leave balance aku, trus shoot emel kt manager mintak cuti sempena curi skola kn. alhamdulillah approved sbb aku pn tgh xde projek. Balik je kenduri wafa sabtu lepas, tertido dpn tv bila keri, bella, masy n zona dh blah dr umah aku after the tapaued dinner that we had together. Harapnya pada diorg yg sudi bermalam di umah aku yg br 2x payment ni selesa lah ye spnjg ur tenure.. =]

Bangun pagi ahad,wife aku dh cargad siapkn umah, xiyad dll. Maklumlah nk balik kampung dia kan. Hehehehe. Oleh kerana cuti smggu and aku ada album kawin yg perlu disiapkn, aku copy sume gmbr n installer yg patut dlm external utk blik kmpug so aku leg sambung keje. Siap copy sume bru la mandi & beragkat.

Xiyad yg baru je muntah mabuk smlm blik umah wafa keletihan, sekali lagi menempuh pjlnn..hehe sian xiyad. Tapi xpela kan xiyad..lama2 besa la tu

Ni aku br nk tdo ni. Tp update blog jap. Xiyad dh lena haaa hehehe...hrapnya dpt ketupat sotong la aku weh!!!! Yeahuu!! Slamat bercuti n bekerja semua yeee!!!!

1 comments:

Masy June 4, 2012 at 8:17 AM  

mekasih la bagi tumpang & mandi. trajiknya, aku balik umah lepas tu rupanya ade air pulak kat umah. motippppp sgt kan. hahahahahah

takpe laa xiyad, pasni klu nak gi london senang la sket ehehehehhe

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP