Moving~~

>> Thursday, May 10, 2012

Abg Jaafar wireman kami smlm kompem kata ari ni siap umah tu.tggl touch up cat yg kotor dlm proses wiring tu,yg depa tebuk n simen blik sume tu. smlm cembam singgah letak brg sket.

Ntah camne jiran sblh tu dtg jenguk.masa tu cembam n abg jaafar indon tu tgh kat luar gak. Jiran tu pn tnya la;

"wah tiap blik ada kipas ye sume.berapa sume buat point2 tu "

Cembam pn jawab la Rm2050. Then dan dan la jiran tu kata murah. Depan indon yg wat tu. Pastu cembam kata abg jaafar mintak lg Rm50 sbb katanya susah nk wat wiring tu.

JILAKEEEE punya jiran!!! Agak2 la nk kata murah pn depan indon tu, Gampang. Takdela murah sgt pn. Hasil kerja pn aku xtgok lg kemas ke x. Dh la delay janji siap slsa smpi ke ari ni haa.. Aku mmg ada niat nk tmbh 50 kalu hasil kerja ny bagus. Tgok la camne.

Padahal risiko tau x. Dia dh pegang kunci grill, kunci umah. Bila2 masa je dia leh duplicate. Bukan la nk sangka buruk, tp xleh nk percaya sgt pn haa. Wiken ni kira berpindah scra serius la. Tp serabut la plak ngn benda len nk pk. Harapnya adik aku leh ar mai tolong2. Huhu

Plan nk bwk xiyad gi umah org yg nk jaga dia nnt. Nk suaikenal plak. Harapnya dia jaga elok la. cuak weh. Sempit sket la financial skang. Doakn kami murah rezeki yeeee leh jemput house warming nnt

4 comments:

Masy May 10, 2012 at 2:35 PM  

boleh tahan mangkuk gak la jiran tu. cesssss..

Hemy,  May 10, 2012 at 3:20 PM  

Mmg gampang.tadi call tny indon tu bila nk siap,tone dh lain.mcm "ah lantakla ko byr murah".sial ah

jedi May 10, 2012 at 3:52 PM  

indon mmg gitu....

harap2 mmg indon tu buat bbtol la wiring tu....

HEMY May 11, 2012 at 11:29 AM  

tulah..aku ni tgh bg kepercayaan 100% la ni..satu sebab dia dok area2 situ kan..

harapnya molek la dia wat wiring tu

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP