Cinta yg kentut pun wangi (bearable) it wujud!!

>> Thursday, May 31, 2012



Kentut?? What the Fart!!!!

Kentut dan percintaan adalah berkait. Keutuhan cinta seseorang itu selalunya dikaitkan dengan kewangian kentut pasangan masing2 or at least sesama pasangan tu la rasa kentut depa wangi akibat penangan chenta!!! Hahahaha!!! Tapi wa nak share kat sini, benda tu betul!!!

Aku ni kalau makan nangka atau rambutan secara pukal dan hampir-hampir 2 kolah banyaknya, memang la akan buat kentut marathon. Dia tak sakit perut, tapi memang buang angin la. Balik kampung ari tu lepak umah makcik dapat nangka kan, bedal la mana yang mampu sambil ngantuk tido. Aku kat kampung mmg rasa nak tido jeeee..hahaha

Balik tu aku dh cakap kat cembam, "kentut la aku jap lagi ni". And the marathon begun!!! Yang kuat ada, yang slow ada...PROOTTT..PUSSSSS..sume ada. Maka bergelumang dosa lah mak aku dan adik aku di umah. Bwahahaha!!! Adik aku tengah baring2 tgok TV ngan mak memang terbangun bila bau

"Abanggg!!! Ko kentut ye!!! Siot ah!!!"

"Abang!!! Ko makan apa ni ya Allah...ko boleh tahan ke wa?!!!", mak aku maki sambil tanya kat Cembam yang tak tutup idung pun

Bwahahaha!!! Upanya spnjg idup bersama ni, Cembam dah immune dengan kentut gua!!! Ahahahahaha!!!

Memang marathon lah. Lepas 4 minit gitu, adik aku akan sekali lagi memaki "siot ar bangggg!!!!". Bwahahahaha!!! Kalau sekali dua boleh la aku gi jauh2..kalau dah marathon..penat weh nak gi jauh tiap kali nak kentut. 

Nak balik KL masih lagi mode marathon. Cembam kata jangan kentut dlm keta. AKu pun cuba la kasi kentut dalam perut..tapi bila ko kentut dalam perut, dia seakan mengamplifikasikan kuasa angin dalam perut kau. Hahahaha!! Last2 aku try kentut skali, and tak bau dasat ngat..cembam pun tak terjaga dari tdo dek bau tu kan..aku pun lepaskan lah dengan hati yang suci. Hhahahahaha!!!

Aku takleh nak kira weh..berpuluh2 kali. Bayang la perjalanan 2jam tu dok kentut je. Sampai sungai besi tol baru dia cam reda skit. Ahahahaha!!!

Tapi pengajaran dari kisah ini...memang wujud bercinta kentut itu wangi atau bearable lah orang kata oleh partner..Hahahahaha!!!!

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP