Avatar & Xiyad


Lunch lewat hari ni. Cembam siap masak dlm kul 3 ptg gitu. Aku tidokan Xiyad atas toto. Dia dok rengek2 aku cuba gak tak masukkan buai. Cembam memang terus je suh masukkan buai nak makan. Tapi 2 minit pastu dia tido. Huhu..Kena biasakan sebab kalau kat luar, bertandang umah orang, umah wafa sabtu ni lama stay...takde buai. Kalau dia leh accustom tido kadang2 buai kadang kat lantai lebih molek lah.

Sementara nak tunggu dia ngantuk n Cembam masak, aku saja bukak Avatar kat PC ni. Takde la dia dok hempuk keyboard aku. Sekali smpi satu scene ni, Xiyad ngekek. Ait?? Scene yg lepas Jake Sully diselamatkan ngn gadis avatar tu.

Aku saje la tgok mmg pasal scene tu ke kan. So aku rewind balik. Memang kat scene tu Xiyad ngekek. Aku panggil Cembam and rewind lagi pun dia ngekek. 4x rewind mmg dia ngekek kat scene tu. Hahaha!!! Maybe dia ingat gadis avatar tu agah dia kot. Scene plak tengah focus muka, and macam marah2 bulat2 kan mata kan. Hahahaha!!

OK. Update pantas je ni. Nak siapkan album wafa. Ada 14 pages lagi..adeh muntah..ahahahaha

Comments

Erina Asmawani said…
hahahhaa..cute!!! pasni ko kena pakai topeng Avatar la nak pujuk Xiyad kalo cranky. Kompem dia ngekek pastu..haha
Masy said…
curlasttttt ngekek tgk cite omputeh yee hahahah
HEMY said…
erina...nyiahahaha..satu hal plak nk beli topeng avatar

masy, well..xiyad paham minah tu kutuk jake sully