Garu2 korek2 sampai luka..lantak kauuu

>> Monday, April 9, 2012

Abah ada kat umah aku skang ni. Hehehhee. Kekdahnya sepatutnya dia balik kampung semula dengan adik aku petang semalam. Tapi sebab beliau naik motor dan cuaca agak murung je petang semalam,terus kena saiko ngn adik2 aku utk balik isnin je. Adik bongsu aku tu OK je nk ponteng skolah. Hahahaha!!! sebab abang n kakak dia dok encourage..setakat ponteng skolah...apa lah sangat..bwahahaha!!! Aku rasa rugi tak ponteng dulu. Ahahahahahha!!!

Pastu bila dh kompem nk balik isnin, baru ingat rabu cuti...baik ponteng selasa gak kan..bwahahaha!!! Baru cun!! Jadi disebabkan tu bapak aku pn tak jadi balik. Then bila tanya nak lepak umah adik aku or umah aku, depa encourage kasi abah lepak ngn aku sebab ada mak. Leh lepas rindu kan...Hahaha!!! So skang ni abah ada la kat umah aku. Cuma takut dia boring je dok umah aku tu. 

IMG_0514 

Ni haa muka budak nakal ni!!! Hieee gerammm!!! Tgok la batang idung dia tu. Memang takleh ilang..dia garu2 muka bila nak tido meragam tu memang semahu-mahunya smpi luka gitu. 2 hari lepas tggl keruping nk baik dah, sekali esok paginya tgok dah berdarah balik!!! Dia korek tempat yang sama. Tu diaa haaa!!! Haishhhh!! Kuku mmg aku sll potong. Tp sebab dia garu tu kaw2 dalam, pendek pun luka smpi gitu

Pastu bila abah tgok, dia dok bebel kat mak aku tak jaga..hahahahahha!!! Kami start tak pakaikan glove sbb mmg nurse nasihat camtu. Nak kasi dia pandai pegang. Memang ada nmpk efek dia kitorg dok pakai kan glove. Jari dia asek bengkok menggenggam je haaa..1-2 minggu gak dia nk bukak n start pegang. Tu yg tak pakaikan glove dh. Alah..parut budak stakat yg camtu ok je. Kang sakit kalu tak buat la dah dia..hahahaha!!!

Ni tadi aku nk gi keje mak tidokan Xiyad, tp bila dh nk kuar tgok mak muka bengang je kat sofa. Upanya abah bawak kuar Xiyad yg kononnya dh taknak tido. Hahahaha!!! Padahal dia tak puas tido lagi...Bengkek je mak aku sebab dh tau abah bukan lama tu tahan nk layan. Kang meragam nk tido, mak gak yang kena tidokan..dh kacau nk wat keje..hahahahaha!!!

6 comments:

Masy April 9, 2012 at 4:13 PM  

xiyaddd.. sayangilah idungmu nak.. nanti kurang ensem cemne nak jadi player ni hahahahhaa

kEy April 9, 2012 at 7:15 PM  

rindu nak ponteng skola! harap dapat la kembali ke waktu skola supaye dpt rase nikmat ponteng!

HEMY April 9, 2012 at 8:50 PM  

dia leh jadi bad boy..bad boy pn ramai yg suka skang ni..hahahaha

key, tu lah...dulu sbb ada award kedtgn penuh..tu yg bersungguh2 nk dtg

HEMY April 9, 2012 at 8:50 PM  
This comment has been removed by the author.
zonaku April 9, 2012 at 10:29 PM  

cembam komen apa adik ko ponteng sekolah????? x cuak ke adik ko bila ada cikgu dlm rmh n dia ponteng sekolah sebab suka2?? hahaha





x pe xiyad, br ada feel garu muka sdr, asik ayah ko je kasik jari ko luka n bdarah time potong kuku kan... skrg, ko buat sdr, br puas ati... sakit ke, luka ke... sdr buat, sdr tanggung!


hahahahahaaa

HEMY April 9, 2012 at 11:10 PM  

bwahahahaa...betul juga ek...biar sdri darah..hahahahaha

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP