Bestnya keje situuuu

>> Tuesday, April 3, 2012

Huhuu~~~

Hari ni agak boring sket sebab nak kena mula accustom kan diri dengan polisi internet baru opis ni. Flickr pn dia blog (=.=). Sedey tol. Gambar2 kat bawah ni dh pecah skit kualiti dia..sorry ah.

Hmm..time2 macam ni memang terngiang2 la suasana keje kat Shell dulu. Kalau agak dh mati kutu, kerja dh siap or pending pape, maka kami ke tingkat 4 dulu lah layan Pool 2-3 game. Takpun Foosball tu haa..tak pun ping pong..memang destress betul la. Layan je keje situ.




Ni gambar masa hari last aku kat Shell. Aku amek la gambar2 ni sebagai kenangan luxury keje kat situ. Memang beh lah...

Skang ni kat HQ aku bukan nye kaki shopping. Kalau yg kaki shopping memang heaven la asal takde keje gi window shopping kat Mid Valley n Gardens ni. Aku nk baca komik takut plak kena tindakan. Hmm.komik online berapa kilobyte je pn. Sume unsur2 stressfree dh ditarik satu2.

Mujur dh ada smartphone sendiri..ok la lagi. Huhuhuhu!!!

2 comments:

Masy April 4, 2012 at 9:51 AM  

block la, bkn blog.

tapi bestnye kan ade mcm2 ektiviti. kemain syok lg. aku rasa klu opis aku cam opis ko skrg dekat2 midvel tu punyelah syok hahahahahha. pegi la layan muvi apa kata. hehehehe

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP