Adiah sebeday Belated

>> Friday, April 6, 2012

Semalam petang, balik je dari keje memang merempit sepantas juara nak sampai umah. Kekdahnya nak ke kedai Hock Eng Seksyen 15 tu nak pasang tali baru raket tenis aku. Putus lagi!!! Mungkin sebab terlampau tak terrer, smpikan tali raket tu muak nak beri khidmat..hahahaha!!!

Aku text Cembam sebab ari tu ada sebut nk beli raket je utk adiah sebeday yg tertunggak. Ekekeke. Apa? Ingat bil air je leh tertunggak haaa?? Mulanya aku dh ubah keputusan nak mintak perfume je sbb perfume aku pn nak abeh. Tapi bila Cembam kata nak beli utk dia wat exercise pukul2 bulu tangkis petang2 or wiken kan, stick balik pada raket je la adiahnya.

Mak aku pn ikut. Ni mmg plan kena smyg kat petronas tepi kedai tu. Kena pi pas keje sebab kedai tu tutup pukul 8. Lagi afdal beli raket ni ptg smlm jugak sebab malam nya leh terus rasmi main ngan kawan2!!! Hahahahaha!!

Jadi bergerak la dari umah dalam 6.40 gitu. Smpi kedai terus belek mana berkenan. Bajet bawah 200 je. Yg Cembam pnya pn nk beli, adik aku pnya birthday gift pun beli dengan lagi sorang adik nak jugak wat main ngan tunang dia. So memang nak angkat sekali 4 batang le ni kiranya..Huhuhuhuhhu!!! Hasil dr tanya2 kawan, aku pilih Prince Triple Threat Pro 85 XP plus. Sebenarnya ada range Triple Threat ni yg lagi bagus..tapi lagi mahal la. Aku main seminggu sekali je dekpong. Plus dh invest kat tennis..so angkut mana dlm range bajet lah.


Ni la ghupe raket tu lebih kurang. Aku try google susah nak cari exact imej susah sebab raket ni bukan raket pro. hahahaha!!! Aku suh Cembam anta gambar..dia anta gambar batang je haa yang kat bawah ni. kang balik aku aplod lain la. Ekekekekeke.


Mak dok kat area tempat kasut ngn Xiyad smbil kami setel pilihkan raket masing-masing. Sebenarnya yang penting tali raket tenis aku tu sbb aku nk main mlam ni. Hahahaha!! Sambil pilih raket, mamat tu pasang tali tennis aku. Then lepas abeh pilih aku mintak dia pasang tali raket aku siap masa tu gak. Raket lain hari lain. Orait..cun sume dh setel, bayar pn sudah..kami pn ke petronas smyg. Siap smyg luar tu cari raket. Aku siap smyg surau pompuan sbb laki penuh. Bwahahahaha!!!

Abeh smyg siap raket aku!!!! Meydang jap kat mamak depan tu..then balik. Smyg isyak aku kuar terus..bwahahahaha!!! Nak rasmi raket birthday!!! 

"Ko nak kuar main ke bang??", tanya mak aku. Hahahahahaha

So malam tadi dh rasmi dh raket tu..Ermm..kalah semedang. Hahahahahaha!!!

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP