Update Rabu

>> Wednesday, February 15, 2012

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
thumbnailZoffea


My photography blog latest update =]. Featuring the new-born princess of my friend. Click the banner to view the picures..Thanks

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%


Abah nak gi umrah. This Monday dia punya flight. Abah pergi dengan abang dia laki bini and kakak dia. Haah..mak aku tak ikut. Why? Errr..a looong story. Huhu. 

So, adik bongsu aku yg kat umah tu kena la tumpang nenek saudara kami selama seminggu lebih. Ni pun lepas dah ditimbang-timbang semua options yang ada, mak amek keputusan untuk mintak tolong nenek saudara yang sorang ni sepeninggalan abah.

Mak aku jaga Xiyad kan..tu yang adik bongsu aku tggl sorang. Ada rasa nak biar mak balik kampung dulu sepanjang abah gi umrah and mintak tolong adik ipar aku jaga kan Xiyad beberapa jam sementara tunggu Cembam balik sekolah. Tapi baru2 ni punya ragam Xiyad buat kami rasa memang susah la kalau adik ipar aku kena jaga dia time mengamuk camtu.  So mau tak mau, mak decided utk stay n jaga Xiyad lepas uruskan pasal tumpangan adik bongsu aku tu.

 Cembam dah start tanya-tanya cikgu sekolah dia area2 sekolah tu mana ada tempat pengasuh yang bagus..Kalau ikut kata lawyer insyAllah bulan 3 ni kami leh masuk umah. Dah stat release first payment dh kepada penjual katanya..Hmm...harapnya lancar la..

Aku jugak harap abah dapat kerjakan ibadah umrah dia dengan tekun, mabrur dan diterima Allah. Moga abah beroleh seribu satu nikmat dan keberkatan daripada umrahnya ni.

3 comments:

jedi February 15, 2012 at 8:50 AM  

Semoga semuanya berjalan lancar...

Masy February 15, 2012 at 8:53 AM  

woiiii! kejap haji, kejap umrah. apekahh??? hahahaaahahahaha

HEMY February 15, 2012 at 11:18 AM  

thanks jedi

hahaha...aku dh edit masy..nyanyuk tol

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP