Happy 1st Birthday Nahdan Fitri

>> Monday, December 5, 2011

Today is Dec 5th and it was the first birthday of my nephew Muhammad Nahdan Fitri bin Muhammad Fikri. Happy Birthday Nahdan!!!

You are our Mom's first grandson and your grandma loves you sooo much!!! Even when you were just a small infant once, you have grown up so 'antep', tough and chubby and Wak really love to gomol you everytime we meet!!!

Muhamad Nahdan Fitri
See, you were so small~~~~


Fik, Nurul and Nahdan
But now you are so tegap and you can smile easily!!! Your mom and dad are really proud of you!!!
with Nahdan
Well, everyone love you!!!!


Wak nak ucapkan semoga sihat wal'afiat sampai besar, jadi budak yang pandai, patuh cakap mak ayah, senangkan mak kasi sejuk perut mak dan perut abah gak. 
Wak mintak maap ye ari tu jatuhkan Nahdan dari sofa. Wak tak tau Nahdan tak pandai turun lagi dari sofa. Nanti Xiyad dah besar main sama2 ek...

Selamat Ulang Tahun Kelahiran yang pertama ye!!!! Wak dah belikan something. Tapi semalam tak tau camne plan makan2 awak, takde sapa yang reply meseg wak jadi wak lost camtu je tak tau apa update. Tapi nanti kat kampung wak bagi ek hadiah tu!! Wak Wawa pun kirim salam gomol peluk cium kat Nahdan!!!

5 comments:

Masy December 5, 2011 at 4:14 PM  

apsal Cembam pun jadi Wak jugak? mmg eh?

aim-a December 5, 2011 at 4:28 PM  

tu ar....wak tu bkn utk lelaki je ke?

happy bestday nahdan!!!!

HEMY December 5, 2011 at 5:20 PM  

Jawa mmg kalau yg tua panggil wak..pompuan dan laki pun

Pocket December 5, 2011 at 8:45 PM  

kalau gitu, wak pun nak ucapkan hapi besde jugak buat anak menakan pocket,
jangan bandel,
jadi anak yang baik yer :D heheh

Erina Asmawani December 6, 2011 at 12:04 PM  

alololo...tomeynye masa baby. kecitt! heppy sebeday Nadhan ;)

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP