Hallahhhh~~~~~ ilang lagi jah~~~

>> Wednesday, December 7, 2011

Last night tennis session was a blast!!! Puas sangat main. Siap extend dari kul 10 ke 11 malam. Alhamdulillah ok je coz Cembam memang understanding orangnya (puji bermakna dalam). And it was a session with the most laughs memang terduduk2 guling2 literally rolling on the floor!!!! Mana idaknya, my friend with all his force trying to make a winner but ended up getting a home run!! Bwahahaha..kalau beginner takpe lagi..ahahaha. Aku pn wat home run double backhand...Ahahahaha!!!

Doing my Job


 Haihh..aku ilang spek lagi. Bwahahaha!!! Well, kalau memang takde announcemet or email tanya sapa ada ilang spek, maka aku officially dah takde spek rabun le. Dah le makin teruk rabun jauh ku ini. Tapi masih tak suka nak pakai selalu #modetakbolehterimahakikat.

Aku dok wat keje pedih2 mata..aku pun gosok2 le mata aku. Then baru perasan. "eh, mana spek aku?". Bwahahahaha!!! Jenuh la aku backtrack kat mana je aku pegi beberapa jam sebelum tu. Bilik air, pantri, meeting room dan surau tapi to no avail. Adeh..tahun lepas pn bulan 12 ni la aku ilang spek. Tahun lepas letak atas keta siap niat "ok kena ingat ada spek atas ni". Then tukar baju, tutup bonet, tutup pintu terus blah je...Demmm!!!! patah balik pn tak jumpa.

Ke aku kena beli spek besar skit macam Tipsarevic ni pakai??



Mahai rasenya Oakley ni..haishh..tapi aku men malam tadi macam masih nampak bola. Tapi ada la byk kali aku lambat nampak bola tu so action pn jadi lambat. Huwaaa...spek lain lagi..Aku baru plan nak upgrade cermin dia jadi transition..dah tak jadi dah wehhh~~~

3 comments:

Masy December 7, 2011 at 2:21 PM  

ko kene pakai spek stail ade tali gantung kat leher tu agaknye. makin menjadi2 haa.. baru sorg anak ni oi. sok anak lak tinggal acaner. hehehhe

k.e.r.i. December 7, 2011 at 2:52 PM  

sok anak tu jangan pulak ditambat tali macam buat kat pet.

#LOL

HEMY December 8, 2011 at 11:02 AM  

hahahaha..itulah..kita tgok la apa kesudahannya anak aku tu nnt ye

keri, kan ada jual beg bentuk binatang berekor..so parents leh pegang ekor dia tu haa...

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP