Beskar plg hangat kt seberang takir dan teluk ketapang

>> Wednesday, December 28, 2011

Huhu...aku mintak Tok tolong buat tapai pulut. Dia suh cari ragi n daun dia. Yeaaa..tok nk buat. So pg td ayah gi cari ragi tggl aku la kena cri daun jambu laut utk wrapping dia.

Cari2 bg kat tok kul 3 ptg td dia kata xckup, skit sangat. Aku dh agak dh sbb ayah aku kata pulut dia bg tunleh wat dlm 200 bungkus tapai :) nyum nyum. So pas asar aku gi cri lg seplastik. Hehe. Baru je pass kt atok plastik daun kedua. Tok kata tapai ni wat time raya je. Pestime dia wat saja2 atas permintaan cucuntu dia (cucu menantu ye bukan cucu hantu).

Then jln2 ngn moto wave ayah aku ni sblum singgah pasar mlm, aku spou basikal dlm gambar ni mmg hot betil area kampung sini. Memang mana2 leh nmpk. Dr yg bujang, budak skola, awek2, fuhh... Mmg the big thing la skang kt sini. Aku lalu jalan nk ke imah tok tu leh kata tiap umah ada. Huhu.

Ni aku curi2 tgkp dlm pasar mlm. Mana leh letak bwh pokok, mangga ke solex ke..takut ilang kot. Mcm2 warns weh. Striking belaka. Ekal kabo nama beskal ni FIXIE. Ate kalu dia tipu aku tipu gak la. haaaahahaha. Kalu dulu warna cmni kena kutul beskal keling, skang tidak lagi~~~. Its the latest trend!!

7 comments:

HEMY December 28, 2011 at 7:17 PM  

bukan fisie tapi fixie

Mak Su December 28, 2011 at 7:59 PM  

warna warni yang happening. pakar kaler kata 2012 tahun yg penuh warna

Mr PenyuBiru December 28, 2011 at 11:49 PM  

basikal Fixie ni bukan saje kat ganu,kat mana-mana skang ni bersepah budak remaja skang ni pakai. macam-macam kaler striking ada. Fixie sebab fix gear.biasanya takde brek.
tapi aku tgk dlm gambar ko ni, bukan Fixie original ni,berbudak ni modified basikal biasa jer ni.

Masy December 29, 2011 at 8:12 AM  

gile banyak typo dalam entry ko kali ni, tak terjangkau dek akal aku nak nyatakan satu persatu hahaah

nipis je beskal ni. tp mmg tengah hot skrg..

zella y December 29, 2011 at 9:33 AM  

bdk2 kat mana2 pkai Fixie skrg ni...aku igt nk beli tp tayar dia kecik je aku tgk...kang aku naik,kempis plak tayar basikal tu .kakakakkakaka

syah shah December 29, 2011 at 9:47 AM  

ko ni kompom lambat pikap trend nih... dah merata laa... KL pon ramai... Hahahah :P :P

seperti kata kakak masy, ramainya spelling error kauuu kali iniiii~~~ hahahahah :P :P

HEMY December 29, 2011 at 11:59 AM  

hahaha..aku kata gitu penyu sbb kat bangi tak nmpk plak..ahaha..kat sabak pn takde..ekekekeke..tp mmg ni fixie beb..bukan depa modified..sbb byk jenis ni gak budak2 situ pakai..

typo sila maafin sbb aku malas nk cek guna iphone ni..

syahshah..bak aku kata kat komen aku di atas tmpt aku bersemayam tak nmpk plak trend ni..ahahaha

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP