Wordless..eh speechless Wednesday


Zarina Ann Julie or Anjoulie Lavocah latest update on her FHM page spreads. Ramai yang maki2 dia tapi dia jawab "haram le kunun..tp time tgok dok gosok2 bebird gak kan? Tak senonoh"

Ngahahaha!!! Ada betulnya..(eh tp aku tak gosok bebird yeee) kome dok kutuk2 tapi cari n google gak nk tgok..Bagi aku no komen je. Cumanya kontra la dengan citer sebelum ni;


Untuk aku? Dedah la macam mana pun..aku enjoy je the view..ahahahahaha!!!

pics credit to google image search

Comments

zonaku said…
seriuosly, dia ni siapa? pelakon? model? penyanyi? pengacara?






but, jawapan dia mmg terbaik!!!! harap y mengutuk n mengeji n mengata tu amik iktibar dr jawapan dia
HEMY said…
ekekeke...aku tak kecoh pn dia seksi kat FHM sbb gambar topless dh penah kuar..so apa la sangat yg camni..ekeke

zonaku..bwahahahahah!!!! nk mengeji pn kena amek iktibarrrrr
Erina Asmawani said…
kak zona:
dia adalah pelakon yg x bape nak fofuler..berlakon cte anak pontianak je kot..

tp fofuler sbb gambar bugel nye..opss!

ko jgn nak tgk lelama eh hemy..tau tgh pntang..haha..opss! opss!! ;p
zella y said…
yer yer je ckp xnk seksi...blah la...hahhahaha
Masy said…
setakat pic dia camni tak heranlah.. bukan x penah bogel pun. hohohooh