Wordless..eh speechless Wednesday

>> Wednesday, November 16, 2011


Zarina Ann Julie or Anjoulie Lavocah latest update on her FHM page spreads. Ramai yang maki2 dia tapi dia jawab "haram le kunun..tp time tgok dok gosok2 bebird gak kan? Tak senonoh"

Ngahahaha!!! Ada betulnya..(eh tp aku tak gosok bebird yeee) kome dok kutuk2 tapi cari n google gak nk tgok..Bagi aku no komen je. Cumanya kontra la dengan citer sebelum ni;


Untuk aku? Dedah la macam mana pun..aku enjoy je the view..ahahahahaha!!!

pics credit to google image search

6 comments:

zonaku November 16, 2011 at 7:55 PM  

seriuosly, dia ni siapa? pelakon? model? penyanyi? pengacara?






but, jawapan dia mmg terbaik!!!! harap y mengutuk n mengeji n mengata tu amik iktibar dr jawapan dia

HEMY November 16, 2011 at 9:43 PM  

ekekeke...aku tak kecoh pn dia seksi kat FHM sbb gambar topless dh penah kuar..so apa la sangat yg camni..ekeke

zonaku..bwahahahahah!!!! nk mengeji pn kena amek iktibarrrrr

Erina Asmawani November 17, 2011 at 7:53 AM  

kak zona:
dia adalah pelakon yg x bape nak fofuler..berlakon cte anak pontianak je kot..

tp fofuler sbb gambar bugel nye..opss!

ko jgn nak tgk lelama eh hemy..tau tgh pntang..haha..opss! opss!! ;p

zella y November 17, 2011 at 8:21 AM  

yer yer je ckp xnk seksi...blah la...hahhahaha

Masy November 17, 2011 at 10:31 AM  

setakat pic dia camni tak heranlah.. bukan x penah bogel pun. hohohooh

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP