Jaring Mandi Baby

x3

Aku tak tau apa depa panggil jaring ni punya official name kalau korang nak cari kat kedai baby..tp kalau sebut kat org kedai tu "jaring utk mandi" kompem depa paham kot. Jaring ni makcik Su aku yang bagi. Aku memang takde problem nak mandikan anak aku n yakin je nak pusing sana pusing sini masa mandi, tp dengan adanya jaring ni...memang lah lagi mudah keje aku. Kalau dulu aku letak air dalam bath tub dia ni.

Skang takde dah..skang aku letak air dlm baldi, bath tub kosong. Jadi bila letak Xiyad atas ni, aku boleh curah air terus atas dia. So air mandian dia lagi terjamin bersih dari cedok tangan air dr bath tub n alir kat dia kan. And kalau Xiyad shi shi time mandi ni, aku tak kisah pn kencing dia jatuh dlm tub ni sebab air mandian dia dari baldi bukan dari tub tu dh. Haa..kalau takde jaring ni payah skit la nk wat camtu dengan baby yg ko kena handle really careful kan, tengkuk tak kuat lagi. Boleh tapi susah skit.

And jaring ni lagi laaa sangat membantu kat parents yang agak takut2 and tak berani nak mandikan budak kecik2 umur tk smpi sebulan haaa..So it's a nice baby stuff yang korang leh sediakan la utk your upcoming babies yeeee...

Comments

Bit Xamri said…
Sy nk tanya pasal jaring ni la aritu ...kih3...
HEMY said…
hahahaha...aku pn tak tau apa nama dia
Erina Asmawani said…
Intan pun pakai jaring ni masa mandi..senang..kita pun x kekok nak mandikan baby ;)
zonaku said…
x penah tau pun wujud menda ni.... biasa mak aku mandikan baby.. aku tukang tgk n sediakan bantuan lepas dia mandi...
Masy said…
nampak simple je mende jaring ni kan tp mmg membantu betul. gud2 heheh
HEMY said…
hee..mmg membantu sangat..tangan kita tak sibuk nk handle baby sangat la bila ada jaring ni