Mati ketika nak bersenggama cara bondage berikat-ikat

>> Tuesday, October 11, 2011

Wargh!! Pukul 4.43 petang.. rasanya aku taip entri baru je lah nk bunuh masa aku tu. Dah tak tau dah nak bunuh masa aku camne lagi. Ku cincang sudah, ku sontot sudah, ku rejam sudah..so taip entri baru plak lah.

Meh aku share apa aku mimpi malam tadi. Sebenarnya lepas pada mimpi tu nak gi tulis siap2 takut lupa. Tapi susah benor nk bukak mata. Dah la malam tadi mimpi macam2. Tapi aku tulis mana yang aku ingat satu mimpi ni ye.


Scene dia dalam sebuah kelas terang benderang ramai orang. Ada satu awek minah saleh ni ha..rambut itam, idung mancung wawieee meletops. Tiba2 kelas tu kosong. Kami berpandangan. Then gadis tadi mendekati ku seraya berkata "Do you know that I really like U", sambil pandang aku bagi signal "green light". Aku tak lepas peluang lah kan. Alaa..dalam mimpi, aku tau tu mimpi..so aku buat la..bwahahahaha!!

Mula2 kami nk start bercumbu..Bibir merah mugil, tapi gigi cam haram. Dalam mimpi tu aku cakap "what the hell gigi camni...tukar2". Ate aku kan gifted leh control mimpi aku skit2. So aku cam pejam mata skit, maka cantik dah gigi awek tadi. Aku pn cumbu skali..MMuuuahhh~~~. Bila dia nk lagi skali aku taknak. Tau kenape?

Aku byk kali mimpi bercium ni sebenarnya. And skang aku leh beza realiti ngn mimpi. Why? Dalam mimpi bila aku cium tu..ada rasa payau n lahanat satu macam. Takleh nk explen rasa dia. Aku bajet saitan dok berak kat mulut aku kot time adegan bercumbu tu. Jadi disebabkan 4-5 kali terpalit rasa camtu dalam mimpi masa bercium..aku takmo dah. Aku rasa sekali cam jahanam mmg tak cium dh sebab aku syak syaitan pedajai aku


sekian tips bercium dalam mimpi

Ok back to my mimpi. Then awek ni horny semacam beb. Dia nak aku ikat tangan ke belakang.. wawieee..Kinky kau~~~ Oh ye sebelum tu aku tgok boobs awek ni flat abeh. Aku pejam n tukar lagi design kasi best dulu. Ekekeke. Orait skang bila dh ikat, baru aku nk move on awek ni bertukar rupa awek melayu plak dahhh..Then jerit kat aku "bukak la tali ni..ruam la weh..ruam!!!"

Pulak dah!! Tetiba ada satu tangan tunjuk kat area body awek tu diikat "dia alergi geseran tali ni..ruam haa..bukak bukak". Bwahahaha...potong stim la. Aku siap maki smbil buka bondage tu "dah tau ruam nak mintak ikat2..sial la!!"

Sekali bila dh bukak, nk move on..BAAAMMMM!!!! Pencegah maksiat masuk beb!! "Hoii..buat apa!!??", herdik JAKIM tu. Aku pun apa lagi cuak. Tapi aku cool sebab aku tau mimpi kan. "Arghh..aku nak teleport lari", seraya letak jari telunjuk kat dahi (macam Son Goku punya gerakan sejenak) dan blink ke tempat lain.


BLINK!!!


Tengok2 Jakim nye pegawai tu dok sengih ada tepi aku lagi. Dem, camne dia leh blink skali ni. Masa tu aku dh blink ke tingkat atas tau. Last2 aku lompat ke bawah bangunan tinggu tu sambil  jerit "Bwahahahaha!!! Aku leh blink lagi la smbil lompat. Aku tak taku mati punyeeee!!!!". Tapi malang!! Aku tak sempat blink.. KEDEBABBBBBB...Aku mati betul ha jatuh bangunan

Damn~~~~

Masa takut aku cuak!! Sebenarnya on the way aku terjun tu aku tarik balik kata2 aku..aku sempat ingat tuhan. Aku cakap "eh ya Allah..aku takut mati..jangan laaaa". Sekali mati beb. Siyes aku dapat rasa kematian tu. Tetiba sekeliling aku putih berasap2. Ada sekelompok manusia dok pandang mayat aku sayu.

Aku minta hidup semula. Berkali2 aku jerit. Aku rasa ada sesuatu kuar dari mulut aku macam orang berbuih2 mulut tu. Mengalir kuar perlahan. (aku kompemkan bukan air liur basi..sebab aku cek lepas tu). Buat seketika aku terbaring kaku..Tetobe ada satu suara berkata "Oh..dah hidup balik dah tu"

Aku happy and aku buka mata. 

Fwohhh!! Memang idup lagi. Ada atas katil, bini aku kat sebelah...fyuhhhh!!! Sedara sedari..nasihat saya, kalau nak kinky berbondage berikat2 pun, biar lah ngan bini anda..takpun port tu clear. Kalau tak, tak pasal2 mati camtu je.

Sekian

P/s: sebenarnya aku cuak gak kot tahap mimpi aku ni jadi semakin real hingga tahap aku takleh nak differentiate mana yang real life and mana mimpi.. ah sudah~~~

6 comments:

Pocket October 11, 2011 at 5:09 PM  

mimpi bondage!!
waah!!

pocket tak penah mimpi lomen sampai gitu skali lagi, mimpi terobang banyak lah!

lagi satu mimpi air terjun,
tp kamu nyer mimpi memang besh lah bro.
pocket bayangkan santana dari 'GLEE'
hoyeah!!

HEMY October 11, 2011 at 5:16 PM  

tak dapat buat pn pocket...banyak tol rintangan walaupun dalam mimpi..ahahaha

aku byk mimpi...kadang tu tak mimpi..tp kalau yg panjang tu leh la share..kalu pendek tak bape best nk citer

Erina Asmawani October 11, 2011 at 10:46 PM  

T___T aku ingatkan orang mengandung je mengalami mimpi pelik2..upenye mimpi ko lg berganda pelik..huuhu

HEMY October 12, 2011 at 1:53 AM  

well aku dari azali lagi..ahahaha

Masy October 12, 2011 at 8:48 AM  

dah tau alergik mintak ikat watpe. memang syiallll hahahahahah!!!!

zella y October 12, 2011 at 10:16 AM  

sib baik la...wlupn aku mimpi boss aku,xpernah plak mimpi aku ngan boss aku bercintan cintun...kekekekekke

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP