Ceritera Raya 2011 - bahagian 2

>> Tuesday, September 6, 2011

Wokeh...dah siap upload gambar2 untuk entri kedua Raya 2011. Heehehehe. Mujur Flickr pn comey je peel nak uplod..smooth ngatt...Baguih dok ada.

So pagi raya tahun ni ada kelainan sebab diisi dengan bunyi2 gelak tawa dan tangisan anak2 buah aku. Heee..memang bila dengar rasa macam "eh..lain dah suasana raya kali ni". Mandi siap pagi2 tu then terus sarung baju melayu grey yang Cembam belikan hari tu...

Ke surau macam biasa. Tapi abah dan ipar duai aku dua orang tu chow awal. Aku stay smpi habis tahlil..ate..blkg imam...ahahahaha~~~ Makan2 sume then start le upacara kemaafan besar2an macam tahun2 sudah. Kali ni Cembam dapat rasa plak suasana bermaafan belah family aku yang lebih drama. Tp heran skit sebab tahun ni takde yang menangis...ekekeke.



Nahdan Fitri and his dad Fikri. Tu dia. Siap ada kerongsang bintang tu. Yang bestnya si Nahdan ni tak plak rimas nak bukak buang songkok tu..ekekekeke.


Nureen!!!
  
Raya 2011

Osman my BIL and Nureen looking at me....Alolololo!!! comey je dua-dua
Raya 2011

Aku pn tak melepaskan peluang...tgok..gradient warna kulit kami tak byk beza...ekekekeke

Raya 2011

Sweet moment!!!!


Raya 2011


Agenda bermaafan antara suami isteri

Raya 2011


Halolololololoh...cute kan?

Raya 2011

Halololololoh....lagi cute..ni kalau Bella tengok ni kompem anta rombongan meminang terus....Bwahahahahahaaha!!!!!

  Raya 2011

Mak dengan cucu sulungnya...

Raya 2011

Barisan menantu-menantu soleh dan solehah...=]. Dari Utara, Timur dan seberang laut...macam-macam ada!!!
Raya 2011 

 Kak Wa punya famiy. Alololo Nureen wat bunyi "Ouuuuu"

Raya 2011

Cucu Oz. Kau hado????

Raya 2011

Ni la walker si Nahdan ni haaa...weng sana weng sini keje nye....

Raya 2011 

Last but not least..our 2011 Raya family potrait....Ni je lah hasil terbaik sekali. Nak suh 2 to'et kecik tu pandang kamera serentak susah beno...ekekekeke. Tapi still nice momentsss...Dengan latar blkg gambar kami 3 pasang nye kawin..memang epic!!!!!

Duit raya cuma bagi kat adik bongsu aku je. And anak2 buah aku 2 orang tu. Mekasih Kak Wa belikan baju baby versi OZ utk kami, souvenir, fridge magnet sume tu ek..Haish..rasa nk cari bini OZ gak plak rasanya...EH..oppss...kelaut plak...Bwahahahahaah!!!!

Lepas pada sume ni selesai, jam dh pn pukul 11.30. Memang lewat start nak berjalan. Nak setelkan anak kecik. Tapi natijahnya memang rilek habis raya kali ni.

Wokeh sambung entri lepas ni plak!!!!

6 comments:

Masy September 6, 2011 at 10:24 AM  

stail salam cium tangan pun sama jelah pulak hahahahahah

HEMY September 6, 2011 at 12:47 PM  

tak sama..tgok bahu abang ipar aku..ekekeke..lain haa

Mr PenyuBiru September 7, 2011 at 11:19 AM  

seme dah timang anak masing-masing. tentu ko rasa tercabar kan.hehe

HEMY September 7, 2011 at 11:33 AM  

tak pun penyu..aku bakal menimang gak..ekekekekeke

Fiza Z. Abidin September 7, 2011 at 5:07 PM  

camne bleh sama plak tone color tu ngan nureen...cam tak tulen je :P hihihihi

Erina Asmawani September 8, 2011 at 5:03 PM  

nureen rasa terseksa je bergamba ngan ko..hehe..btw, nice pics!! sume pakai baju sama..comeyy je! :D

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP