>> Wednesday, August 17, 2011

Hari ni Selangor cuti. Walaupun HQ aku di Wilayah KL tak cuti, tapi disebabkan aku kerja client site di selangor...kena la amek AL. Takpelah, memang aku plan nak amek cuti pn. Cembam awal2 lagi dah kabo;

"Rabu ni cuti kita gi cari baju raya ek. Cari kat PKNS dulu"

Tu dia..ayat yang bermaksud ate nampak gaya round banyak tempat le nak cari baju raya punye pasai. Hahahaha. Mana larat aku turutkan le. Kalau dah penat aku suh gi sendiri je, takpun aku lepak dalam keta tido. Ngahaahahaha!!! Tapi demi utk nk dapatkan baju raya yang nk dibelikan oleh Cembam, aku akan berusaha keras!!!!

Lari betul la bajet bulan ni disebabkan road tax keta mati. Dah le bila renew tempoh hari dapat tau ada kenaikan basic insurans tu RM190 camtu..dem...Memang kelaut le bajet. Tapi takpela...mujur pose ni tak byk kuar duit utk makan..leh la cuba bertahan janji menang!!! Bertahan janji menang!!!

20hb ni utk kali pertamanya mungkin aku dan Cembam akan berbuka di luar. Hang out ngn dak2 blog yang memuah banget kat IOI. Kalau rasa cam nak lepak umah adik aku sahur sama, ate aku tido sana le itu malam.

Kalau ikutkan aku sorang, memang lepak lewat skit minum2, pekena teh tarik ke apa. Lama dah tak wat camtu. Tapi Cembam kompem ngantuk or pening2 kalau lewat sangat. Tgok le camne. Tp yang penting leh lepak buka ramai2...hehehehe

Wokeh semoga esok aku dapat baju raya grey!!!


5 comments:

Pocket August 17, 2011 at 7:17 AM  

err, cembam dah which trimester?
kalau masih yg first.. (Which i think she is.. ) sila jangan bebankan dia ngan aktiviti.
fragile sangat tuh.

anyway, ari ni pocket punya first nak berbuka kat luar. ada orang tingin nak makan kenny rojer. rabbaaakkk!!!

hahah :D

zonaku August 17, 2011 at 9:36 AM  

huhhuuu... jeles tahap tertinggi ni......

aku x der geng memuah nk buka posa sesama di penang ni ha........


aku buka posa ngan few kenalan ja jumaat ni. jadik la.. ganti korang, tapi x leh gak celen kebestan time ngan korang.


aku tunggu pic jer la.. sila buat special entry untuk acara tu yer... tiap sorang kene buat.. hahahahahaaa

zonaku August 17, 2011 at 9:36 AM  
This comment has been removed by the author.
HEMY August 17, 2011 at 11:42 AM  

dia dh 7 bulan lebey dh pocket..alhamdulillah pregnancy yg first ni tk byk dugaan

zonaku, op course ada entry..ehehehe..takpela..ko wat la geng ko kat penang plak..ahahaha

Fiza Z. Abidin August 17, 2011 at 11:50 AM  

ikutkan je cembam tu...nnt boleh lah mintak dia blanje sehelai dua :P

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP