=='

Fuh..cam lama sangat plak rasa tak hapdet entri. Memang Ramadhan aku ni la plak busy dengan Knowledge Transfer. Kena la baca balik document2 yang berkenaan nak bagi ilmu tu kat orang lain. 2 jam utk KT tu je haa..kering tekak weh tiap kali abeh KT. Tu pn aku dh ckap dengan pace yg seslow mungkin.

Abeh kul 1 sblum smyg gi le men ping pong ke, fuzball ke kan. Nak kasi mata tu tak ngantuk sangat le. Pastu baru stat wat keje2 harian yang biasa. Memang lebih busy dari bulan2 lain le.

Camne pose korang tahun ni. Alhamdulillah dok sebumbung ngan wife memang sangat bermakna la utk pose kali ni. Dimudahkan lagi plak bila Cembam punya jadual seorang cikgu tu balik awal skit..leh rehat, dalam kul 5.30 camtu start masak. Bila aku smpi umah tu, Cembam dah rehat depan TV, siap masak dah..tinggal nak tunggu buka je. Alhamdulillah..best sangatttt pose tahun ni.

Hmm..tengah tgok V3 Samseng Jalanan ni haa..ekeke. Buleh la nak tengok sampai abeh. Sambung sambil makan nasi tadi. Lisa Surihani jadi jahat kelakar la...tak kena. Siap isap rokok lak tu. Ekekekeke. Tapi awek2 seksi citer ni memuah gak..ekekeke. Errr...apa ke kesudahan race haram paling hebat masuk youtube ni?? blur aku...tetiba kejar2 masuk bangunan tak siap lawan2..aik dari awal byk geng si Garing ni, tapi penamat lawan sorang2 kena blasah plak dah..aiyakkk..Eh, err...demm...apa punya ending ni. Mana ramai2 kat starting line tadi? Bukan kena patah balik ke tadi? baruaaaaaa~~~ Ahahahahaha~~~

adeh la...lantak la situ camne pn ending citer dia...aku nk tido dah...

sekian entri palaing lahabau pernah aku karang...




Comments

Pocket said…
lahabau ker tak tu aku tak tau,
tp memang la besh bila kita buleh tengok pelakon tersayang belakon character yang berbeza dari slalu,
mcm tgk brad pitt dlm 'buttons' banding ngan 'fight club' banding plak lagi ngan 13 monkeys.

yg mana tak sesuai tu,
buleh kita gelakkan jer la,
tp dia usaha :D

weh!! pocket lagi teruk weh!!
night shift.
buleh jumpa housemate sari sejam jer.. :(
Masy said…
perenggan last aku terus blur, ntah amende ko cite tah sbb aku x tgk lg cite tu heheheheh
Anonymous said…
ok. nak kawen gak. haha
zella y said…
wah...syok la ko kn wife dh dok sebumbung..klu x,msti ko akan buat entry psl ko lik trengganu mcm atun lps...hehehhehe
HEMY said…
tulah..ok la usaha..jadi lakonan dia pocket..tp tak kena je..hehehehe

masy. ekekeke..gi la tgok

kapten atok, gi le kawin

zella, tu la...kalau tak mmg la entri kunjungan ke kemaman