Wa terlebih sudah

Huhu~~~ Puas gak main tennis hari ni. Walaupun hari Isnin aku bangun tido sengal tergeliat urat blkg ni smpi tahap aku nk tunduk pn payah, tapi lepas aku beli SalonPas tu..(koyok) 3 kali, setel. Takde la hilang..tp tinggal just sengal2 cmtu je kalau wat excessive movements. Huhu. So dapat la turun main hari ni.

Balik plak ada ketupat sotong menunggu. Nyum2. Masa mula2 makan tu aku cam muak skit. Skang cm ok dh. Nak makan 3 ketul tu no pobem. So sambil layan muvi Time Traveler's Wife ni aku smbil minum kopi O, makan ketupat sotong dan blogging. Ekekekekee. 

Oh, malam ni aku dapat first experience kena unfriend kat FB!!! Mwahahaahahaha!!! Kawan opis aku, yang aku kenal as colleague/officemate and not more than that sebab tak penah satu team or kuar makan or sebagainya. Rasanya dia add aku kat FB, besa la add mana2 opismate kan.

Hari ni dia wat status "start small and it will get bigger. You just have to start". Lebih kurang la. Aku yg memang korg tau je la camne komen kat status dia;


Yep...it starts small and when it erects it get bigger.. Pffttt. Ahahahaha!!!!

Sekali dia balas komen "sebelum aku tampar ko baik ko remove". Ahhahahaha!! Alaa emonyeee...kalau tak suka remove je la komen tu then aku tau la ko jenis orang camne, tahap penerimaan camne. Kang ke lagi senang dari nk post komen cmtu. Aku bior je la kan..then tau2 dh unfriend. Ahahahahahaaa!!! Klakar la. Camne leh add friend kalau tak tau apa pn pasal someone tu.

Dh nampak post2, komen2 aku kat wall2 friends2 lain..Huhu..tapi yelah..maybe aku salah laa wat prgai aku kat sume org...ye ye aku salah. Tp aku being aku je haaa. Kata friend. Ekekeke..Klaka plak

Okeh la..kesimpulannya, kalau ada komen korang tak suka aku post delete je la. Bella tu haa..dia delete je kalau aku kutuk lebih2..Ahhahaha!!! K nak tido la..kul 1.11 pagi dah. Oh ye..sorry la ye mana yg post2 komen2 aku terlebey sudaaaa..peaceeee. Ye lah kang kome kata kot kawan2 sedara2 nampak post tu..tp susah apa ckp je "dia ni gile skit". =p


Comments

Anonymous said…
ko buatlah kat aku kalau ko berani
aku unfriend ko

wakakaka
HEMY said…
hahaha..aku blajar dari kesilapan..aku akan behave mulai hari ini..hehehehehehehehhee
❀aRaBeLLa❀ said…
tuh la ko melusyah lagi..
ko mmg gila..bukan gila sikit.hahahah
Erina Asmawani said…
Ahahahaahha..padan muka! buat baik berpada2..buat lucah jangan sekali. Ahahahahaha..padan muka ko lagi sekali..
PnConfused said…
keh3.... kena unfriend tuh..;)


kan lebih sng at first place, bajet2 tak kenal sesangat takyah add terus... erkk.. ok x aku punya falsafah ni???
zonaku said…
x kenal bebetul, x yah add kan lebih mudah.......



akux gelak, senyum saja....... (padan muka ko)
Fiza Z. Abidin said…
cam kenal je insan tu :P dia mmg cmtu lah...sume org kenal dia mmg begitu orgnya...anggap je bdk2 lagi ;)
HEMY said…
Ekekeke..dem sume padan kan aku...kalau aku senyap behave lepas ni..baru korang tau rindu gile kat karutan aku..haaa..

aku penah buat tau..kawan2 kata tak best..haaa...korang nak? korang nak? aahahahaha

alaa..add budak opis benda besa dekpong

oo..gitu ye dia fiza..takpelah..tak rugi pa pn..ekekeke. tu prinsip dia..wa respek je la..ahahaha
zella y said…
ade sesetengah member2 aku sendiri mmg aku xadd..esk luse senang aku nak kutuk dorang kat fb aku kui3...
jd,xle dorang tau n emosi hehehhehe
Ku Tak Sempurna said…
10 bintang aku bg .

ahahahaha.. aku suka komen ko tu!

:D
Anonymous said…
Best Bro... ekekekekee