She's Out of My League~~~~

>> Saturday, July 9, 2011


Damn...jam dah pukul 2.19 nih. Tadi kul 1.30 ingat nak tutup PC siap dah log off garena utk men game tu...sekali aku terbukak folder movie yang aku tak tengok lagi..then terdabel klik citer She's Out of My League ni haaa...

Romantik komedi..lawak n sangat buat aku jeles!!! Pasal budak nerd kerja guard kat airport hook up dengan awek hot gile. Awek tu pn ntah pasal apa nk going out ngan mamat ni. Memang klaka la setup kuarga mamat tu plak cam harem prgai masing2.

Ni tgh part ada pobem skit. Awek hot tu ringan2 ngn mamat ni, terklimaks plak mamat ni..dh suar ada stain kan..sekali time tu la mak bapak awek ni balik. Ate bapak awek hot ni hulur tangan nak salam..mmg idok le dia salam weh tangan ada 'oyster'..jadi biadab la plak. Dh marah awek hot ni.


Ahahahahaha!!! Klakar. Korang tgok la sendiri citer ni ek..Memang best.


Ahahahha!!!!  Dia baru lepas bgtu apasal jadi malam tu..awek tu gelak gile tp suke sebab honest. So skang ni dh ok balik dh..Tp ada 40 minit lagi ni. Macam2 leh jadi citer camni. Best!!! Tengok ar sendiri yeeeee



Alice Eve!! bHot bebeh

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP