Bestnya bila wife faham apa kita nak =]

>> Friday, July 15, 2011

"Esok balik lepas main? Mandi kat sana eh? Nak naik dulu tak?"

Cembam bertanya masa layan Astro yang dah naik harga 10 hengget lagi utk Sport subscription. Babi kau Astro..babi kau!!! Babi kau Astro!!!..Oh, kelaut sudah. Sori...

Soalan Cembam tadi adalah satu petanda indah yang menunjukkan rumahtangga kami masih terbina dengan sifat mempercayai dan memahami kehendak dan hidup sesama kami. Ye, esok aku nak balik kampung. Mak mintak balik utk wat preparation skit2 apa yang patut utk raya. Mak aku jenis wat preparation yg lebih baik sebelum pose. Mak cakap kalau time pose masing2 tak larat plak.

Tp Jumaat plak jadual men tenis. Dh la main 2 kali je seminggu. So memang aku taknak miss la kalau boleh. Nak posel lagi pulak kan. So selalunya kalau balik malam memang lepas main tenis la gerak. Dalam 10.30 bertolak, 1.30 pagi gak baru sampai. Ok gak sebenarnya, elak speed trap pn yea..

Jadi bila nak balik sok ni, dah bgtu Cembam plan aku, n aku senang hati dia agree. Aku suh dia makan dulu kat umah sebab takut lewat sgt nk tggu aku habes men and on the way balik Sabak tu plak kalau nk singgah lewat..masuk angin plak kang si Cembam tu. 

Hee..mekasih sebab jadi isteri yang memahami. Esok kiranya memang abeh main tu, mandi-mandi, tukar keta and terus balik kampung lah. Main pn dapat, balik kampung pn sebelum Sabtu, wife pn kenyang..sume senang hati..hehehehhee=]

5 comments:

zella y July 15, 2011 at 8:14 AM  

baik punyer perancangan.. ;)

Masy July 15, 2011 at 8:50 AM  

POSEL pun boleeeeeeee.....

Fiza Z. Abidin July 15, 2011 at 11:12 AM  

;) bila saling memahami...indah lah jadinya rumahtangga tu kan...give & take kata org puteh..

zonaku July 15, 2011 at 12:19 PM  

harga naik.. tapi game live lawan liverpool br ni x ada. budusss......!

ni ngan lelain aku x tau ada ker x

Kapten Atok July 15, 2011 at 10:05 PM  

kalau aku kawen
ckp nak online sepanjang masa ler
haha

nasib baik aku x langgan astro

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP