Penang Memuah Trip - Bukit Bendera Part 2

>> Monday, June 20, 2011

Ok..let's continue. The pictures would've sufficed to tell the entire stories. So browse like always, saved it and upload it at our newly created Memuah FB Group which soooo much fun. It was created just this morning but there are many posts already!!! Very nice!!!~~~


Cembam tak dapek ar nak join depa amek gambar kat atas tu. Kaki pn dah sembam..huhu..cian dia.

We didn't do much up there. It's just a simple strolling session and everyone was sweating for sure. And because of that we agreed unanimously that we had to make a pit stop - checking in at TM Resort before the next place.

Random collage. Wafa's candid, I like =]


BackstreetGirls katanya.  Tapi hakikatnya ni lah ayam-ayam segar yang saya bekalkan utk anda semua. Roger je. Depa leh bagi serbis 4x sehari. Kalau order semua percuma modem wifi. Saya hantaq guna KIA pregio secepat yg mungkin. Ahahahaha!!!


Kiri sekali tu tukang jaga ayam-ayam saya nih. Depa nak lari ja nampak handbag merah jambu tu. Ia dilengkapi device ala-ala homing missile. Baling kuat-kuat kompem dia kejaq mana-mana ayam yang cuba meloloskan diri. Dun worry. Money back guarantee. Ahahahahaha!!!

There's a place where you can take a picture with the python, the snakes but it's not that interesting coz I didn't really see people taking pictures there. Just a big yellow python. Better get that kind of shots at the Zoo, or Lanchang Deer Park. Ekekekeke

Penang Memuah Tour

Top left - One of the restaurant here. Kompem rega jenis yang membanggakan. Amek gambo je lah.
Top right - Wafa candid
Bottom left - The first tram used here at Penang Hill
Bottom right - Iyan, Rizman dan Keri je lah (Errr...sapa bah balak kau bah??)


Credit to Keri. Special thanks jugak kat Erina coz sepanjang trip Erina banyak amek gambar aku. Tu yang aku tak kisah amek gambar Erina banyak2..Entri khas gambar beliau lagi. Ekekekeke. Thank you yah!!

Penang Memuah Tour

Before going down

And then we headed home, checked in. My apartment, just Cembam, Keri and I. The rest were in the other apartment. Well, during the day at least. They had a chat, consuming all the chocolates as much as they could while us, we just performed our prayer and kaboom...tidoq sampai la call from Wafa woke me up at 5 P.M kata sume dah ready utk ke Botanical Garden

Hehehe. Aku bangun bukak bilik Keri masih tido lagi. Bangunkan dia and getting ready. So next entry would be - Botanical Garden!!!!

11 comments:

syah shah June 20, 2011 at 11:44 PM  

eh, your room cuma cembam, you and Keri? Eh, camne tu? Aku takleh bayang nih... ISk isk isk

zonaku June 20, 2011 at 11:54 PM  

hahahahaa.. apartment la....

dah ko ada mention kan pegi reramai, byk sket ler pic ko berdua...

tapi x byk sangat rasanya

k.e.r.i. June 21, 2011 at 12:08 AM  

aku rasa gambar tangan ko atas bahu cembam tu aku yang snap.

*tak kira, nak credit jugak di situ muahahaha*

Jard The Great June 21, 2011 at 12:10 AM  

banyak kali Hemy tinggalkan bini berseorangan dengan Keri di apartment sebelah itu.

Apa kes?

Wakakakaka...

HEMY June 21, 2011 at 1:10 AM  

hehe..apartment..silap..bilik lain2..ekekeke

takpe la..aku amek gambar cembam sudah..gambar kami ada sikit2 pn voley

gambar tu ko amek ek keri..rasa macam ye lah..ko amek..ahahahhaa..sbb erina kata tak reti kan?

Jard, aku dh suh kunci bilik air dah..ahahahaha

aim-a June 21, 2011 at 6:56 AM  

hahahahaa.buat lah entry khas utk keri.adik bongsu manje2 tu kan. hihihih.

dah jadik trademark plak memuah gambo sandar kat dingding :p

best best best!!!

Erina Asmawani June 21, 2011 at 7:26 AM  

haah. tu keri amik,yg aku amik dapat kamera kecit ku..same pose..hehehe...same2..i suke je snap pic ni, cuma kalo pkai dslr ada sikit blur disitu..

hahaha..keri ko bg kat jard? semoga betullah, boleh saling cungkil mencungkil..hahaha

Jard The Great June 21, 2011 at 7:49 AM  

hah? baru pasan pasal keri tuu.. sian dia jadi pencungkil gigi... hahaha. takmauuuuu... dia dah panggil aku vangang hari tu. kecik hati guaa!

Masy June 21, 2011 at 7:55 AM  

boleh saling cungkil mencungkil <-- hamagaddddddd HAHAHAHAAHAH!!!!

❀aRaBeLLa❀ June 21, 2011 at 8:50 AM  

hayamm ko!! siap free modem yg aku tak boleh blah..sampai tersembur bekpes aku bila baca..lol

syah shah June 21, 2011 at 10:15 AM  

woh, apartment... moskel beso aku wei kalo bilik... haku dah membayang yang tidak-tidak aje... sebbek zona penyelamat pemikiranku... hahahahah :P :P

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP