Penang Memuah Tour will commence!!

>> Thursday, June 16, 2011

Pagi sok nak kena bangun kul 4.30..Nak siap2 dalam masa setengah jam then bertolak dari umah ni nak ke LCCT. Penang Tour Memuah akhirnya smpi tarikh lepas hampir setahun Wafa sponsor booking tiket Air Asia masa ada promotion tempoh hari. Mintak adik ipar aku tolong antorkan...Ngan dia2 sekali kena bangun awal pagi. Takpe kang aku belikan fridge magnet. Ekekekeke.

Gi Penang ni harapan aku leh spend masa dengan Cembam, jalan2, lepak ngan dak2 Memuah ni and mintak tolong amek gambar aku n Cembam pregnant ni haa.. Ala2 outdoor gitu. Cume ada rasa skiiit risau la nak nek kapal terbang bot apa sume. Cadang nak ke Pulau Aman ni haaa.. Tp lepas Aima kata Doktor periksa kalau dh 2nd trimester supposedly Ok je insyaAllah nak nek kapal terbang. Harapnya ok dan selamat je lah. Aku pes time ni nak naik penerbangan domestik Air Asia ni. Dont let me down yeeee~~~

Dapat makan rambutan ngan durian balik pulau kalu ni...nyum nyum. Jeruk apa sume. Nasi kandar pa sume tu aku takdela batak sangat. Makan le juga..tp takde la smpi tahap si Chucky tu. Eekekekek.


Hmm...walaupun doktor scan Cembam kata anak laki, tp aku takde nak bergumbira sangat macam orang zaman jahiliah dapat perkhabaran anak laki. Aku tak kisah pn laki ke pompuan. Jadi kalau tetiba time lahir pompuan pn Ok je..Alhamdulillah. Kang dok expect laki..laki...laki tup2 kuar pompuan kang tomboi plak. Kan besa dengar yg cam laki tu most likely akan kata "time nak lahir tu sume ingat aku laki..sekali kuar2 pompuan...tu jadi camni". Kan? So aku honestly tak kisah pn laki ke pompuan.


Hari ni aku cek Nuffnang Analysis, ada satu keyword yg dah ilang dari blog aku. Sebelum ni sehari at least 30 carian Jue Aziz masuk blog aku. Tapi lening takde doh. Aku bukan kejar trafik sangat, jadi aku tak tau le camne nak kasi carian tu lagi lebat masuk blog aku. Aku boh pasal Jue Aziz ari tu tak pasal2 byk masuk ke blog aku. Tapi sejak minggu lepas takde dah. Skang yang masuk 4-5 carian pasal siti saleha sharifah sofea. Ekekekeke.

Wokeh nak tido..nak bangun awal2 pagi nih..chiaooo..doakan selamat yeee..

4 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr June 17, 2011 at 12:20 AM  

tak nak turun kedah sama ka? leh jumpa hehe

zonaku June 17, 2011 at 12:42 AM  

aku dah over ni... cam x leh lelap ja rasanya.....
GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr, sila datang berkunjung ke penang..... bukan jauh mana pun....

zella y June 17, 2011 at 10:02 AM  

selamat bercuti2 m'sia....

syah shah June 17, 2011 at 11:46 AM  

semoga cuti-cuti kalian syiok habesss~~ :D

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP